Transforma gradina ta intr-un spatiu confortabil si elegant cu Setul de gradina 5 piese VASAL

Transforma gradina ta intr-un spatiu confortabil si elegant cu Setul de gradina 5 piese VASAL pe amsieu.ro

Transforma gradina ta intr-un spatiu confortabil si elegant cu Setul de gradina 5 piese VASAL

Daca esti in cautarea unui set de mobilier pentru gradina ta, Setul de gradina 5 piese VASAL poate fi o alegere excelenta. Acest set de gradina include o masa, doua fotolii, si coua scaunele / suporturi pentru picioare, toate cu un design elegant si modern, perfect pentru a crea un spatiu relaxant in gradina ta.

cest set de gradina este ideal pentru a petrece timpul cu prietenii si familia ta in aer liber. Fiind format din 5 piese, acesta poate fi asezat intr-un mod flexibil in gradina ta, astfel incat sa se potriveasca cu spatiul disponibil si preferintele tale.

Masa are un blat din ratan artificial, metal si sticla securizata, care o face extrem de rezistenta si durabila. Picioarele mesei sunt din metal, ceea ce ii confera stabilitate si durabilitate.

Transforma gradina ta intr-un spatiu confortabil si elegant cu Setul de gradina 5 piese VASAL

Fotoliile si baza sunt, de asemenea, realizate din ratan artificial si metal, iar tapiteria este din tesatura cu o rezistenta de 95.000 Martindale. Tapiteria vine in doua culori, bej si alb-negru. Inaltimea scaunului este de 44 cm, iar adancimea de 58 cm. Fotoliile au o capacitate de incarcare de pana la 100 kg, in timp ce scaunelele pot sustine o greutate de pana la 90 kg.

Dimensiunile scaunului sunt de 49x49x45 cm, in timp ce fotoliile au dimensiunile de 70x80x110 cm.

Un alt avantaj al acestui set de gradina este faptul ca este usor de curatat si intretinut. Materialul din ratan artificial nu necesita ingrijire speciala si poate fi curatat cu usurinta cu apa si sapun.

Setul de gradina 5 piese VASAL este un mobilier de gradina elegant, rezistent si practic, care va transforma gradina ta intr-un spatiu relaxant si confortabil. Asadar, daca esti in cautarea unui set de mobilier de gradina, acesta poate fi o alegere excelenta pentru tine.

Pentru ultimele noutati, urmareste pagina de Facebook AM SI EU.

Suntem prezenti si pe Instagram cu AM SI EU.

Ne gasesti si pe canalul nostru de YouTube AM SI EU.

Vezi produsele din categorie

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *