Afisez 1 - 48 din 223 de rezultate

PLATOURI SI TAVI

Platouri si tavi de servire pentru toate ocaziile. Cu ajutorul lor puteti servi mancare, prajituri, deserturi, ceai, cafea sau bauturi. La AMSIEU.RO, platourile de servire si tavile vin intr-o gama variata de stiluri, culori și forme pentru a se potrivi nevoilor dvs. Alege un platou de servire, o tava sau o etajera pentru prajituri pe stilul tau.

PLATOURI SI TAVI

Daca ai nevoie de un platou sau o tava de calitate uita-te peste ofertele noastre, cu siguranta o sa gasesti ceea ce iti doresti la AMSIEU.RO. In plus, produsele pe care le oferim ajung la tine cat ai zice AM SI EU.


PLATOURI SI TAVI

E sambata seara! Ai in jurul tau prieteni si oameni dragi. Pe masa, langa sticla de vin, este ideal si un platou ardezie pentru branzeturi, un set servire branzeturi sau un set tapas. Daca doriti sa serviti masa, puteti incepe cu aperitivul, servit intr-ul set servire aperitive 10 piese. In functie de meniul ales, la AM SI EU mai gasesti set sushi din ardezie, platou branzeturi, tava lemn sau tava metalica. Desertul il poti servi pe un platou de sticla rotund, un platou prajituri portelan sau pe un platou etajera 2 niveluri.

Exista trei tipuri de tavi cu caracteristici specifice precise; tavi de servire, tavi de bar si tavi de farfurii. Tava de servit au o margine inaltă și solidă, tava cu manere din sfoara sunt cu siguranta cele mai versatile, deoarece pot gazdui lucruri destul de grele și voluminoase. Tavile de bar sunt caracterizate cam de aceeasi margine destinata în special blocarii ceștilor, paharelor si sticlelor. Tavile pentru farfurii se disting prin marginea joasa. Fiind farfurii mari folosite în principal pentru a prezenta si transporta mancarea, tavile pentru farfurii au dublul rol de a impiedica mainile sa se arda si de a asigura igiena corespunzatoare. Dincolo de tava traditionala. Vorbind de forme speciale, este imposibil sa nu mentionam si un suport de tort (sau etajera prajituri), o tava cu mai multe straturi pentru fructe si prajituri.

Tavile sunt în primul rand accesorii pentru bucatarie sau pentru masa, deosebit de utile pentru a transporta cu usurinta mancarea si bauturile, farfurii, pahare, cesti, boluri și sticle de pe insula din bucatarie, sau de oriunde a fost pregatita mancarea, pana la masa de cafea sau de cina. In ciuda faptului că sunt simple obiecte practice, ele pot adauga o nota finala in plus si prezentarii alimentelor. Platourile joaca un rol crucial in aranjarea unei mese. De la platouri de servire, la platou pentru paine si farfurii pentru desert; platourile sunt vesela care ne tine companie pe toata durata pranzului. Hai sa vezi si tu colectia noastra de platouri si tavi.