Afisez 1 - 48 din 418 rezultate

COVOARE

Covoare care dau un plus de culoare si caldura oricarei incaperi. Cautati un covor? La noi gasiti covoarele potrivite pentru stilul tau si pentru casa ta. De la covoare traditionale la covoare moderne living, AMSIEU.RO este locul potrivit pentru ati alege covorul potrivit spatiului tau. Asa ca aege un covor living modern, covor pufos sau o blana artificiala si comanda acum.

COVOARE

Daca ai nevoie de covoare pentru casa ta si doresti ca acestea sa fie de inalta calitate iar pretul lor sa fie accesibil esti unde trebuie.

*Pentru a ordona produsele dupa model va rugam “Sortati dupa cele mai recente!”.


COVOARE LIVING SI COVOARE DORMITOR

Covoarele sintetice sunt, în general, cele mai putin costisitoare. Cu formele, desenele si culorile lor de toate felurile, ele pot fi amplasate atat în zona de zi, cat si în zona de noapte. Confectionate din poliamida, poliester, polipropilena sau poliacril, sunt moi, calduroase si mai ales rezistente la rupturi si la umiditate. În ceea ce priveste culorile si modelele disponibile, covoarele cu modele sunt o solutie interesanta pentru a împodobi spatiul, alaturi de covoarele mai clasice cu culori solide.

Merita subliniat faptul ca toate culorile covoarelor au un impact enorm asupra mediului general, deoarece pot transforma radical atmosfera camerei. Covoarele în stil contemporan prezinta diferite modele si culori si ofera posibilitatea de a alege dintre mai multe modele contemporane. Unele dintre cele mai la moda sunt fara îndoiala covoarele patchwork, potrivite pentru un spatiu informal colorat, disponibile în materiale naturale si sintetice.

Extrem de utile pentru a aduce o nota în plus mobilierului din spatiile de interior, dar si din cele de exterior, covoarele sunt un accesoriu cheie pentru a încalzi ambianta si a înfrumuseta un mediu cu diverse modele si o mana de motive.

Aici, la AM SI EU oferim o varietate de covoare dormitor si covoare sufragerie mici și mari, variind în stil, de la covoare moderne, la covoare traditionale, toate disponibile într-o gama variata de dimensiuni, culori și forme. Alege un covor cate ti se potriveste si comanda online.