Afisez 1 - 48 din 122 de rezultate

HUSE PENTRU SALTEA

Huse pentru saltea disponibile pe amsieu.ro. Alege acum o husa pentru saltea si ofera o protectie suplimentara acesteia.

HUSE IMPERMEABILE PENTRU SALTEA

La noi gasesti husa saltea lavabila la temperaturi de pana la 95 de grade. Alege o husa saltea bumbac sau husa saltea matlasata din microfibra.


HUSE PENTRU SALTEA

Aceste produse sunt concepute pentru a proteja salteaua impotriva murdariei, uzurii premature si a altor factori care pot afecta durata de viata a saltelei. Pe amsieu.ro gasiti diverse optiuni, cum ar fi huse pentru saltea matlasate sau huse pentru saltea cu fermoar pe 4 laturi. Cele matlasate sunt prevazute cu un strat suplimentar de material pentru a oferi un nivel suplimentar de confort.

Huse de saltea cu fermoar pe 4 laturi sunt ideale pentru persoanele care doresc sa indeparteze husa saltelei pentru a o curata si a o spala. Aceste huse sunt prevazute cu un fermoar pe toate cele patru laturi, permitand astfel indepartarea usoara a husei pentru spalare. In aceasta categorie puteti gasi huse pentru saltea tratate cu Aloe Vera.

In general,aceste produse sunt un accesoriu util si practic pentru a proteja salteaua impotriva uzurii premature si a murdariei. Acestea sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si grosimi si pot fi utilizate cu orice tip de saltea. De asemenea, husele sunt usor de curatat si intretinut, fiind ideale pentru a mentine salteaua curata si igienica.