Afisez 1 - 48 din 174 de rezultate

DEPOZITARE BUCATARIE

Pregatiti-va rapid si usor pentru orice situatie cu recipientele de depozitare a alimentelor de la AM SI EU. La noi gasiti o varietate de marimi, forme și tipuri de solutii de depozitare bucatarie precum cutii depozitare alimente, bol ceramica cu capac, cos depozitare metalic, caserola sticla capac bambus, recipient din sticla cu capac sau cutie pentru ceai.

DEPOZITARE BUCATARIE

Obiectele de depozitare pe care vi le pune AM SI EU la dispozitie sunt produse de calitate inalta iar preturile acestora sunt foarte accesibile. Daca ai nevoie de astfel de produse comanda acum!


OBIECTE DEPOZITARE BUCATARIE

Prezente cu siguranta in orice bucatarie sunt obiectele utile pentru depozitarea alimentelor. Poti opta pentru un bol de sticla cu capac, un recipient stica cu capac, o bomboniera, o carafa din sticla, un cos metalic pentru fructe sau o cutie pentru ceai.

Pemntru depozitarea alimentelor ai de sigur nevoie de caserole. De aceea AM SI EU iti ofera caserola sticla cu capac bambus, caserola inox, caserola cu tacamuri sau caserola plastic. Pentru depozitare condimente iti recomandam aceste borcane cu inchidere ermetica. Pentru camara, poti alege o lada de lemn sau o ladita de lemn pentru depozitarea fructelor. absolut esentiala este si sticla de apa cu dop de pluta.

Cu AMSIEU.RO este simplu sa-ti organizezi bucataria si spatiul din frigider cu ajutorul unor solutii de depozitare bucatarie practice, cum ar fi, caserola cu capac, cos de fructe metalic, ladita de lemn pentru legume, cutie pentru ceai din lemn sau poate o cutie pentru servetele. La noi gasiti tot ce aveti nevoie pentru a va pastra spatiul ordonat si elegant la cele mai bune preturi cu cele mai noi accesorii depozitare alimente.