Afisez 1 - 48 din 1821 de rezultate

TEXTILE SI COVOARE

Textile si covoare ce fac parte din viata noastra de zi cu zi si sunt o parte esențiala a spatiilor în care traim pe tot parcursul zilei: acasa, la scoala, la birou, în magazine, cafenele si restaurante.

TEXTILE SI COVOARE

Un covor, o perna decorativa, un covoras de intrare, o tesatura precum patura de pat, o cuvertura, o perna pentru dormit, o lenjerie de pat, o pilota sau un prosop de baie, raspunde celor mai simple cerinte si exprima într-un mod incontestabil ideea dumneavoastra de stil. Daca nu stiti cum sa alegeti tesaturile potrivite pentru casa dumneavoastra, rasfoiti aceasta categorie.

Categorii textile si covoare

Produse textile si covoare


TEXTILE SI COVOARE

Tesaturile si covoarele fac parte din viata noastra de zi cu zi si sunt o parte esentiala a spatiilor în care traim pe tot parcursul zilei: acasa, la scoala, la birou, în magazine, cafenele si restaurante. Covoare, perne decorative, covorase de intrare, tesaturi precum paturi, pilote si prosoape care raspund celor mai simple cerinte si exprima intr-un mod incontestabil ideea dumneavoastra de stil. Daca nu stiti cum sa alegeti tesaturile potrivite pentru casa dumneavoastra, rasfoiti aceasta categorie.


Textile si covoare

Covoarele sunt un element de design cu siguranta versatile, ce se gasesc intr-o sumedenie de culori, forme si modele. În ceea ce priveste materialele, fibrele naturale sunt din ce în ce mai mult folosite si se potrivesc cu un stil de amenajare etnic, exotic. Particularitatea lor este ca absorb umiditatea în exces din încapere pentru a o elibera atunci când mediul este prea uscat și, de asemenea, împiedica acumularea energiei electrostatice.
Adaugati stil si caracter la intrarea în casa, protejand în acelasi timp interiorul de praful si murdaria inevitabila, cu un covoras dragut, dar practic.
Fie ca te invelesti cu o patura, fie ca o asezi pe bratul unei canapele, aceasta iti va oferi caldura atat tie cat si spatiului tau.
O modalitate de a decora o canapea cu perne este de a alterna modelele cu cele solide. Daca în camera exista deja modele îndraznete, cautati perne care sa completeze elementele de design existente.
Cele mai bune prosoape de baie sunt cele care au un echilibru corect între absorbtie, moliciune și estetica.

PARERILE CLIENTILOR AMSIEU.RO

Am comandat un covor pentru sufragerie din categoria Covoare. Suntem foarte multumiti si recomandam cu drag amsieu.ro.
Iulian M
Comanda pentru patura de blanita a ajuns in 14 zile. Am vazut niste paturi cu 2 fete perfecte pentru cadourile de Craciun. Multumesc amsieu.ro.
Anca I
Am comandat 2 prosoape de paja pe amsieu.ro. Comanda a ajuns in 2 zile la noi. Produsele sunt de calitate si la preturi ok. Recomand!
Razvan C