Afisez toate cele 24 de rezultate

CUVERTURI SI PATURI DE PAT

Cuverturi si paturi de pat disponibile la AM SI EU in categoria Textile si covoare. Alege o cuvertura de pat bumbac, un pled sau o patura pentru pat calduroasa si comanda acum.

CUVERTURI SI PATURI DE PAT

Paturi de pat si pilote perfecte pentru tine. Paturile de pat sunt elemente indispensabile oricarei locuinte. Cuverturile sunt moi si pufoase, relizate din materiale de buna calitate ce se vor potrivi perfect nevoilor tale. Paturicile noastre sunt acoperite cu puf ceea ce ii confera “pufosenia” care o face atat de confortabila si calduroasa. Pilotele sunt relizate din materiale naturale antialergice ce va vor oferii o izolatie excelenta in iernile reci, dar si o odihna mai buna noaptea datorita “respirabilitatii” lor. Alege o patura din bumbac, o patura visinie, o patura cu doua fete, o cuvertura moderna sau o pilota pentru toate anotimpurile.


CUVERTURI SI PATURI DE PAT

Prin materialele folosite, paturile te invita la o imbratisare. Acestea pot schimba radical aspectul unui fotoliu mai vechi sau al unei canapele si da incaperii un sentiment de nou. Paturile te fac sa te simti confortabil, iti ofera caldura si da culoare decorului casei tale. Alege o patura ce se asorteaza cu pernele tale sau condimenteaza canapeua cu o patura bogat colorata. Avem o colectie frumoasa de paturi de calitate din lana, bumbac si alte materiale.