Afisez toate cele 43 de rezultate

TEXTILE BUCATARIE

Esti in cautarea unor textile pentru bucataria ta? La AM SI EU va punem la dispozitie textile bucatarie precum manusi de bucatarie, sorturi de bucatarie, prosoape de bucatarie sau fete de masa din bumbac. Arunca o privire si vezi ce culori si stiluri se potrivesc bucatariei tale. Alege textile bucatarie de pe amsieu.ro si comanda simplu si rapid.

TEXTILE BUCATARIE

Daca ai nevoie de textile pentru bucatarie ta esti unde trebuie. Alege un set textile bucatarie sau un set de prosoape pentru bucatarie si comanda acum!

-10%
Nou
Prețul inițial a fost: 129,00 lei.Prețul curent este: 116,10 lei.
-35%
Nou
Prețul inițial a fost: 84,00 lei.Prețul curent este: 54,60 lei.
-10%
Nou
Prețul inițial a fost: 149,00 lei.Prețul curent este: 134,00 lei.
-10%
Nou
Prețul inițial a fost: 32,00 lei.Prețul curent este: 28,80 lei.
-10%
Nou
Prețul inițial a fost: 80,40 lei.Prețul curent este: 72,36 lei.
-10%
Nou
Prețul inițial a fost: 19,00 lei.Prețul curent este: 17,10 lei.

TEXTILE BUCATARIE

Daca esti pasionat de bucatarie si de gatit, cu siguranta ai un sort de bucatarie din bumbac si o manusa pentru gatit. Atat manusa de bucatarie cat si sortul pentru gatit sunt absolut necesare si utile. Poti alege un set textile bucatarie si atunci esti acoperit! poti alege si un set prosoape bucatarie sau o fata de masa. Textile de bucatarie de la AM SI EU.

Cu ajutorul textilelor pentru bucatarie va puteti transforma bucataria sau sufrageria intr-un mic restaurant rafinat. Sorturile de bucatarie, prosoapele de bucatarie, manusile de bucatarie sunt accesorii foarte importante pentru o bucatarie functionale. Acestea faciliteaza mutarea alimentelor in si din cuptor pe masa.

Prosoape de bucatarie din bumbac sunt unul dintre cele mai importante tipuri de textile bucatarie. Acestea sunt de obicei confectionate din tesatura moale si absorbanta pentru a curata dupa deversari si pentru a curata petele greu de indepartat. Puteti gasi prosoape de bucatarie care sunt utile atat pentru curatare, cat si pentru decorare. Alege un prosop bumbac, sort de bucatarie din bumbac sau un sort cu ustensile pentru gratar.