Afisez toate cele 37 de rezultate

PROTECTII SALTEA

Protectii saltea disponibile la AM SI EU. Alege o protectie saltea din microfibra, o protectie saltea bumbac sau o protectie saltea matlasata, lavabila in masina de spalat la 95 de grade.

PROTECTII SALTEA

Protectia de saltea prelungeste durata de viata a unei saltele. Protectia pentru saltea are un sistem de prindere simplu cu ajutorul elasticelor. Acestea se prind pe colturile saltelei.


PROTECTII SALTEA

Aceste produse sunt concepute pentru a proteja salteaua impotriva petelor, murdariei si uzurii premature, prelungind astfel durata de viata a saltelei.

AM SI EU comercializeaza protectii saltea in diverse optiuni, cum ar fi protectii saltea matlasate, protectii saltea din microfibra si protectii saltea din bumbac. Protectiile saltea matlasate sunt prevazute cu un strat suplimentar de material si sunt putin mai groase decat cele din microfibra.

Protectiile saltea din microfibra sunt realizate dintr-un material moale si absorbant care ofera protectie impotriva petelor. Acestea sunt ideale pentru persoanele care doresc sa protejeze salteaua impotriva petelor si a umezelii, precum si pentru persoanele care au probleme de alergie sau de respiratie.

Protectiile saltea din bumbac sunt fabricate dintr-un material moale si respirabil care ofera o protectie eficienta impotriva petelor si a uzurii premature a saltelei. Aceste protectii saltea sunt ideale pentru persoanele care doresc sa protejeze salteaua si sa se asigure ca aceasta ramane curata si igienica.

In general, protectiile saltea sunt un accesoriu util si practic pentru a proteja salteaua impotriva uzurii premature si a petelor. Acestea sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si pot fi utilizate cu orice tip de saltea. De asemenea, protectiile saltea sunt usor de curatat si intretinut, fiind ideale pentru a mentine salteaua curata si igienica.