Afisez 1 - 48 din 95 de rezultate

BOLURI SI FARFURII

Cautati bolul sau farfuria perfecta? Cumparati cele mai bune produse pentru casa dumneavoastra, inclusiv boluri ceramica artizanala, boluri din lemn, farfurii din ceramica si multe altele. Pentru petrecerile, picnicurile sau nevoile zilnice, va oferim o selectie de boluri si farfurii durabile si ieftine, realizate din diferite materiale.

BOLURI SI FARFURII

Pe AMSIEU.RO exista o gama larga de boluri si farfurii de calitate. Alege o farfurie neagra ceramica, o farfurie ceramica alba sau un bol din ceramiac si plaseaza comanda online simplu si rapid!


BOLURI SI FARFURII

Ce e mai placut decat o masa o masa in familie? Atat pentru ocazii speciale, cat si pentru mic dejun sau cina, AM SI EU iti pune la dispozitie boluri ceramice superbe dar si dar si farfurii. Un bol din ceramica este perfect in fiecare dimineata cand tu iti servesti cerealele preferate. Pentru o ocazie speciala, poti alege o farfurie ceramica neagra.

Boluri pentru salata sunt ideale pentru a servi salata si fructe. Dupa ce v-ati aprovizionat cu toate bolurile esentiale pentru bucataria dvs. de la AM SI EU, nu uitati sa aruncati o privire si la farfuriile noastre. Intelegem rolul esential pe care îl pot juca farfuriile de calitate în viața de zi cu zi. Prin urmare, va oferim o gama atractiva de farfurii cu modele si simple, concepute pentru a completa decorul existent si, in acelasi timp, pentru a satisface nevoile familiei dumneavoastra.

In timp ce farfuriile noastre rotunjite in mod traditional vor aduce o nota de eleganta atemporala mesei dumneavoastra, farfuriile dreptunghiulare sunt mijloacele perfecte de a va actualiza colectia de vesela si de a aduce interes pentru experienta dumneavoastra culinara. In mod similar, farfuriile noastre albe beneficiaza de o atracție universala, in timp ce aceste farfurii cu model sunt excelente pentru a adauga o nota unica la ora cinei. Farfurii cu imprimeuri florale delicate, boluri cu buline funky si multe alte modele din care puteti alege, este usor sa gasiti farfurii care sa va reflecte simtul personal al stilului. Avem, de asemenea, o gama de seturi de farfurii care va asigure ca aveti vesela asortata la tot pasul.

Aici, la AMSIEU.RO, întelegem rolul esential pe care îl pot juca farfuriile de calitate in viata de zi cu zi. Prin urmare, va oferim o gama atractiva de farfurii cu modele și simple, concepute pentru a completa decorul existent si, in acelasi timp, pentru a satisface nevoile familiei dumneavoastra. Fie ca va bucurati de un mic dejun consistent sau de o tocana hranitoare, un set de boluri este un element integrant al colectiei dvs. de vesela sau un puteti opta pentru un set vesela farfurii si boluri. AMSIEU.RO va ofera o gamă de boluri elegante si practice pentru a va satisface toate nevoile.