Afisez toate cele 28 de rezultate

PERNE DECORATIVE

Gaseste perne decorative perfecte pentru patul, canapeaua sau fereastra ta în galeria noastra de perne deosebite cu un design modern si chic. La AM SI EU gasiti perne decorative la preturi bune, in diferite forme, texturi si culori ce te vor ajuta sa adaugi camerelor tale un plus de culoare.

PERNE DECORATIVE

La AMSIEU.RO gasesti o diversitate de perne decorative canapea de unde poti alege ceea ce iti place. Comanda acum simplu si rapid!

79,00 lei
Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.

PERNE DECORATIVE

În camera de zi, alegeti forme patrate mai mari pentru colturile canapelei. Astfel, mijlocul ramane liber pentru ca oaspetii sa se bucure de cateva perne lombare bine plasate. Aceste forme se potrivesc de minune pentru fotoliile si scaunele de sufragerie, oferind atat atractivitate vizuala, cat si suport pentru spate. În dormitor, suprapuneti diverse forme pentru a crea un aspect somptuos si primitor.

Atunci cand doriti sa va decorate livingul sau un dormitorm, o perna decorativa poate si da un strop de culoare unei canapele plictisitoare sau unui pat. Acestea aduc un plus de culaore si confort in casa, si le puteti gasi intr-o multitudine de nuante, materiale si forme in magazinul nostru.