Afisez 1 - 48 din 987 de rezultate

MESE SI BIROURI

Mese si birouri este categoria in care gasesti de la mese de bucatarie si mese de cafea pana la mese de sufragerie, mese consola, mese de birouri, mese lemn dining, sau masute auxiliare.

MESE SI BIROURI, MESE DINING, MASUTE CAFEA SI MESE TOALETA

Gama noastra de mese include o alegere de diferite tipuri, stiluri, dimensiuni, materiale si finisaje. Alege o masa bucatarie rotunda sau patrata, masa de living cu scaune, masuta cafea sau set masute cafea, masuta cafea metalica, birou reglabil, masa de servire sau o masa de toaleta.

Categorii mese si birouri

Produse


MESE SI BIROURI

AMSIEU.RO va ofera o gama completa de mese de lucru, mese de dinning si birouri pentru birouri private si spatii comune. Alege o masa de bucatarie, un birou multifunctional, o masuta auxiliara, o masuta de cafea sau un set de masute cafea metalice si comanda online. Mese si birouri concepute pentru a raspunde stilului de viata al familiei de astazi, fie ca sunteti în cautarea unei mese pentru bucatarie, sufragerie sau pentru biroul de acasa. Selectia noastra larga de stiluri si mese va va permite sa gasiti ceea ce cautati – fie ca este vorba de un design elegant sau de un stil antic.


PARERILE CLIENTILOR AMSIEU.RO

Produsul comandat a avut o intarziere de 2 zile. Dar intarziere a fost justificata. Biroul este minunat. Recomand amsieu.ro!
Catalin A
Am comandat o masa pentru bucatarie cu blat lucios. Am avut emotii sa nu se zgarie, dar a fost foarte bine ambalata. Multumesc
Calin F
Masuta de cafea comandata a ajuns in 2 saptamani. Produsele din categoria Masute cafea si auxiliare sunt foarte frumoase. Recomand amsieu.ro.
Andreea S