Afisez 1 - 48 din 69 de rezultate

SALTELE MEMORY

Saltele memory cu pana la 10 ani GARANTIE. AM SI EU iti ofera saltele cu spuma memory de cea mai buna calitate, saltele rulate in vid cu husa detasabila si lavabila in masina de spalat si saltele fabricate in Romania. Avem saletele care au husele tratate cu Aloe Vera sau au fir de argint in functie de model. Alege acum o saltea cu memorie si comanda simplu si rapid.

AM SI EU SALTELE MEMORY

Alege o saltea cu memory foam de pe AMSIEU.RO. Oferim produse de calitate la preturi avantajoase. Intra si plaseaza acum comanda online.

Nou
1.099,00 lei1.849,00 lei

SALTELE MEMORY

Aceasta categorie este o selectie de produse disponibile in magazinul nostru si anume, saltele din cu spuma cu memorie. Aceste saltele sunt fabricate din spuma poliuretanica si spuma memory, care se adapteaza la forma corpului si isi revine la forma initiala atunci cand greutatea este indepartata.

Pe amsieu.ro puteti sa gasiti saltele memory in diverse modele, dimensiuni si grosimi pentru a satisface nevoile clientilor. Aceste saltele pot fi disponibile in diferite niveluri de fermitate, astfel incat clientii sa poata alege salteaua potrivita pentru preferintele lor. Grosimea stratului de spuma memory difera de la model la model si variaza intre 2 si 7 cm.

O parte a saltelelor memory comercializate de noi au o garantie de pana la 10 ani, ceea ce ofera clientilor o mai mare incredere in calitatea si durabilitatea acestor produse. De asemenea, aceste saltele pot avea si alte caracteristici, cum ar fi huse detasabile tratate cu Aloe Vera pentru a asigura o igiena maxima, huse cu fir de argint care ajuta la eliminarea bacteriilor si a acarienilor si huse cu fermoar pe 4 laturi pentru a facilita curatarea si intretinerea acestora. Garantia ridicata, durata de viata foarte lunga cat si husa detasabila si lavabila in masina de spalat, fac din aceste saltele perfecte petntru orice hotel sau pensiune. Pentru un model de saltea HoReCa, ai ajuns in locul potrivit.