Afisez toate cele 38 de rezultate

OGLINZI BAIE

Faceti ca baia sa para mai mare sau mai luxoasa cu ajutorul unor oglizi baie potrivite. Alegeti stilul, forma, dimensiunea si finisajul oglinzii de baie ce se potriveste cel mai bine stilului tau. Oglinda de baie pe care o cauti e pe AMSIEU.RO.

OGLINZI BAIE

Pe AMSIEU.RO exista o gama larga oglinzi pentru baie din care poti alege ceea ce crezi ca este potrivit pentru nevoile tale. Plaseaza comanda online simplu si rapid!


OGLINZI BAIE

Poti alege pentru baie o oglinda rotunda, oglinda ovala, o oglinda dreptunghiulara, o oglinda mica, medie sau mare, pentru a mobila peretele de deasupra chiuvetei. O oglinda cu o dimensiune si o forma adecvata va completa mobilierul de baie, facandu-l sa arate mai stralucitor.

Este de la sine înteles ca dimensiunea oglinzii va depinde de proportiile generale ale spatiului în care va fi instalata, astfel încat sa se integreze armonios cu mobilierul. Oglinzile sunt cu siguranta unul dintre cele mai importante accesorii dintr-o baie, ceva ce nu poate fi omis. Pe langa functiile principale pe care le îndeplineste, o oglinda de baie este chiar sufletul acestei încaperi, prin capacitatea sa de a pune în valoare spatiul si de a adauga profunzime vizuala acestuia.

O oglinda trebuie aleasa gandindu-se si la lumina întregii încaperi si a mobilierului de baie, precum si la stilul instalațiilor sanitare, a cazilor și a dusurilor. Disponibila intr-o gama mare de modele, culori si dimensiuni, pe AMSIEU.RO veti gasi cu siguranta oglinda de baie potrivita.