the action or activity of gathering information about consumers needs and preferences. 3

Mobilier horeca si accesorii horeca

HoReCa – Aruncati o privire peste peste gama de produse de pe site-ul nostru. Daca detineti un hotel, o pensiune, un restaurant sau o cafenea si doriti sa achizitionati anumite pise de mobilier de la noi, va stam la dispozitie cu oferte speciale. 

Va putem ajuta cu mobilier hotel, saltele hotel, paturi pentru camera de hotel, lenjerii de pat hotel, covoare, mobila pentru pensiuni, scaune restaurant, scaune cafenea, scaune de bar, fotolii si scaune suspendate, scaune si fotolii terasa si multe altele.

In functie de necesitatile dumneavoastra, va stam la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie. In cazul in care decizia este dificil de luat, va putem trimite mostre din materialul dorit, daca acestea sunt disponibile.

Pentru o cantitate mai mare, beneficiati de preturi speciale. Pentru o oferta personalizata, un reprezentant amsieu.ro va sta la dispozitie. 

 

Mobila horeca si accesorii

Aici gasiti doar cateva din categoriile AM SI EU din care puteti alege produsele pentru hotel, pensiune sau cafenea. Va punem la dispozitie o sumedenie de produse potrivite pentru afacerea dumneavoastra precum mobila HoReCa, saltele HoReCa hotel sau pensiune, prosoape hotel, lenjerii de pat hotel HoReCa, set prosoape hotel si multe altele. Sa nu uita de scaune si fotolii HoReCa.

Accesorii HORECA

Va punem la dispozitie diferite obiecte de care aveti nevoie in desfasurarea activitatii dumneavoastra.
De la cani si cesti pentru cafea, pahare, uniforme serviciu, diferite accesorii precum ceasuri de perete, corpuri de iluminat, decoratiuni si multe altele.
In carzul in care doriti o colaborare va putem pune la dispozitie un catalog cu toate produsele.
Accesoriile precum cestile de cafea, canile, uniformele, cat si ceasurile de perete sau alte decoratiuni, se pot personaliza cu logo-ul hotelului sau restaurantului.

Pentru a va face o oferta personalizata va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa luati legatura cu noi fie telefonic la numarul 0754 699 668, fie pe email: contact@amsieu.ro

 Te-ai convins ca este alegerea cea mai buna pentru tine?

Vezi mai multe obiecte de mobilier in categoria Mobila.

Pentru ultimele noutati, urmareste pagina de facebook AM SI EU.

Consultanta si ofertare

Daca vrei sa ceri o oferta personalizata sau daca ai nevoie mai multe informatii, completeaza formularul de mai jos. In cel mai scurt timp vei fi contactat de catre un reprezentat al echipei noastre.