Afisez 1 - 48 din 102 rezultate

USTENSILE SI TACAMURI

Ustensilele si tacamurile sunt unele dintre cele mai comune tipuri de ustensile de bucatarie. Acestea sunt folosite la gatit, prepararea, servirea și pregatirea mesei.

USTENSILE SI TACAMURI

La AM SI EU gasiti o varietate de ustensile si tacamuri de bucatarie precum tacamuri, rasnita bucatarie, decantor, mojar lemn bambus, carafe sau cleste multifunctional.

-10%
Nou
26,10 lei

USTENSILE BUCATARIE SI TACAMURI

Cu siguranta este categoria cu cele mai utile obiecte pentru bucatarie. AM SI EU vine in ajutorul tau cu un cantar de bucatarie din bambus, desfacator sticle otel, dispenser pentru dopuri si capace, mojar din lemn, solnita, set solnita si pipernita, sticluta ulei, tirbuson, tacamuri din bambus si diferite ustensile de lemn pentru bucatarie. Cele mai vanate sunt seturile de tacamuri pentru masa.

Avem o colectie mare de produse cum ar fi decantor vin, rasnita sare si piper, carafa de sticla, cos de picnic, set de tacamuri din inox si desfacator sticle. Avem, de asemenea si diferite tipuri de seturi precum, set din lemn pentru branzeturi, set de servire, seturi suport pahare sau set de tacamuri din bambus. Cumparati din selectia noastra de ustensile si tacamuri de bucatarie.

Accesoriile pentru masa sunt esentiale pentru a personaliza bucataria. Ustensilele pentru masa si tacamurile sunt doar cateva dintre celelalte accesorii de masa care pot fi alese cu grija si atentie pentru a da frau liber creativitatii si pentru a completa mobilierul spatiului. Accesoriile pentru masa de dining sunt disponibile într-o multitudine de culori, materiale si forme, variaza de la un stil clasic la unul modern si sunt concepute pentru a satisface orice cerinta de amenajare.