Afisez toate cele 5 rezultate

CARD CADOU

Nu stii ce cadou sa alegi? Nu iti pierde timpul cautand idei de cadouri! Iti oferim o varianta simpla si eleganta. Surprinde-i pe cei dragi cu un card cadou personalizat si lasa-i pe ei sa isi cumpere ce isi doresc. Alege un voucher cadou cu valoarea dorita si noi il personalizam cu mesajul tau.

CARD CADOU

Alege din oferta noastra de AM SI EU carduri cadou pentru cimparaturi din magazinul nostru. Alege ce varianta doresti si surprinde-ti persoanele apropiate.


IMPORTANT


Cardul Cadou este un produs virtual.
Dupa ce comanda a fost plasata, acesta se primeste pe adresa de email indicata de dumneavoastra, in maxim 24 de ore.
Daca doriti un card cadou cu mesaj personalizat avem rugamintea sa ne specificati acest lucru in sectiunea "Note comanda" din pagina FINALIZARE COMANDA.

Cardul cadou este o modalitate de plata si este valabil o perioada limitata de 1 an (12 luni). Acesta poate fi folosit doar pe site-ul amsieu.ro.
Cardul cadou nu poate fi achitat cu un alt card cadou sau prin "Plata la livrare".
Acesta se achita doar online cu cardul sau prin transfer bancar.

Pentru personalizare nu se percepe nicio taxa.
Fiecare voucher cadou contine un cod unic si o valoare aleasa de dumneavoastra.

Daca doriti un card cadou de o valoare diferita de cele afisate, avem rugamintea sa luati legatura cu un reprezentant AM SI EU.
Cardul se livreaza impreuna cu indicatii de utilizare pe adresa de email dorita.

LA CERERE cardul cadou poate fi tiparit si livrat fizic la adresa dorita. In acest caz, pretul transportului este de 23 lei. Dca alegeti aceasta varianta, avem rugamintea sa luati legatura cu un reprezentant AM SI EU inainte de a plasa comanda.