Afisez 1 - 48 din 1127 de rezultate

FLORI SI PLANTE ARTIFICIALE

Flori si plante artificiale acum disponibile pe site-ul nostru. Decoreaza-ti casa in ton cu anotimpul tau preferat. Forile artificiale au un aspect placut pe tot parcursul anului iar intretinerea acestora este foarte usoara.

FLORI SI PLANTE ARTIFICIALE

La AM SI EU, gasesti o gama larga de plante artificiale, iarba artificiala, muschi artificial, gradini verticale, iedera artificiala si multe altele. Arunca o privire peste gama noastra de produse si comana online simplu si rapid.


FLORI SI PLANTE ARTIFICIALE

Alege o floare precum o orhidee artificiala alba si surprinde o persoana draga cu un cadou deosebit. Decoreaza-ti peretii oricarei incaperi cu gradinile verticale. Tot in aceasta categorie gasesti si lamai artificial, bananier artificial si bambus artificial sau perete verde artificial.

Florile si plantele artificiale sunt o optiune excelenta pentru persoanele care doresc sa-si decoreze casa sau biroul cu elemente verzi, dar care nu au timp sau abilitati de ingrijire a plantelor naturale. Acestea sunt, de asemenea, potrivite pentru persoanele cu alergii sau pentru locurile cu conditii climatice nefavorabile pentru plantele naturale.

In aceasta categorie poti sa gasesti gradina verticala artificiala, panou plante artificiale, iedera artificiala, muschi artificial, dar si multe altele precum copaci artificiali si arbusti artificiali, bananier artificial, maslin artificial, lamai artificial, bambus artificial sau ficus artificial.

Mai nou, pe site-ul amsieu.ro poti sa gasesti gazon artificial sau mai bine spus gazon sintetic, covor iarba artificiala, precum si garduri pentru gradina cum ar fi gard bambus naturial, sau gard artificiale cu frunze sau simple.

Discount de 10% la produsele selectate pana la data de 31 Octombrie 2023!