Afisez toate cele 21 de rezultate

TOCATOARE BUCATARIE

AMSIEU.RO va ofera o varietate de tocatoare bucatarie din lemn pentru bucatarie, bambus sau ardezie, special concepute pentru bucataria ta. Tocatoarele sunt durabile, sustenabile, se pot spala usor si vin intr-o multitudine de stiluri de la cele traditionale la cele contemporane, rustice sau pentru diferite ocazii poti sa alegi un tocator in forma de brad, sau un tocator din bambus in forma de pui.

TOCATOARE BUCATARIE

Alege un tocator de lemn sau mai bine zis un tocator de bucatarie sau tocator de legume si comanda simplu si rapid. AM SI EU iti pune la dispozitie produse de calitate la preturi avantajoase pentru tine.


TOCATOARE LEMN PENTRU BUCATARIE

Cu siguranta tocatorul este prezent in orice bucatarie! Dar de ce sa alege un tocator de bucatarie de la AM SI EU? Pentru ca ai livrare rapida, sigura si o gama variata. Poti alege un tocator in forma de animal, un tocator de lemn, un tocator bambus sau un tocator in foarma de brad. Tot in aceasta categorie poti sa gasesti set tocator si cutit de paine sau tocator pizza din bambus.

Tocatoarele par niste intrumente simplu de utilizat, dar in realitate acestea au o serie de alte functii care sunt esentiale pentru bucataria noastra. Placile de tocat sunt in primul rand o bariera igienica intre alimente si blatul de lucru, utile pentru a nu provoca zgarieturi pe suprafete precum blaturile de bucatarie si pentru a evita ca acestea sa se deterioreze; tocatoarele sunt utile atunci cand se folosesc cutite ascutite si alte ustensile. Un tocator de bambus este util si in alte ocazii care nu au legatura cu mancarea. De exemplu, placile de tocat cu maner sunt adesea folosite pentru a aduce pe masa alimente precum paine, salam sau branzeturi, sau in restaurante pentru a prezenta într-un mod sofisticat mancarurile pe baza de carne sau peste.

Unul dintre cele mai folosite accesorii din casele noastre sunt tocatoarele sau placile de tocat. Acestea vin intr-o varietate de forme, dimensiuni si pot fi realizate dintr-o gama larga de materiale. Tocatoarele sunt un instrument de baza, de mare utilitate pentru prepararea si servirea mancarurilor noastre. Ele sunt esentiale datorita diferitelor functii pe care le au, nu doar din punct de vedere estetic, ci si în special pentru multiplele lor utilizari. Diferite tocatoare erau deja folosite în antichitate, cand multe dintre ustensilele de bucatarie pe care le folosim în mod obisnuit astazi nu fusesera încă inventate și, în ciuda progreselor tehnologice, nu si-au pierdut înca importanta și utilitatea. Alege un tocator din lemn de bambus, un platou pizza lemn de bambus sau un platou de servire din lemn.