Parteneri montaj mobila amsieu.ro.

Parteneri montaj mobila

Pagina destinata firmelor partenere prestatoare de servicii montaj mobila.

Ajutorul de care ai nevoie

Alege servicii profesionale de montaj mobilier, servicii oferite de parteneri amsieu.ro. Fie ca ai nevoie de montajul unui fotoliu sau de montajul mobilierului de bucatarie, poti sa apelezi la specialistii urmatoarelor firme partenere.

Ergala Home - Lucru Bine Facut!

Ergala Home 1
AVANTAJOS SI PUNCTUALI

AVANTAJOSI SI PUNCTUALI

PROFESIONISTI

PROFESIONISTI

Mesteri Certificati

MESTERI CERTIFICATI

Peste 1000 de clienti fericiti

PESTE 10000 DE CLIENTI FERICITI

Garantie manopera 3 luni

GARANTIE MANOPERA 3 LUNI

SERVICIILE NOASTRE

MONTARE MOBILA

MONTAJ MOBILA

Castiga timp la montaj mobila Bucuresti si in Ilfov cu echipa Ergala Home datorita experientei tehnicienilor nostri de peste 15 ani. Echipa executa toate serviciile de montaj mobilier pal la domiciliu indiferent de tipul produsului.

Decupaje Blaturi

DECUPAJE BLATURI

Ai cumparat mobila de bucatarie si ai nevoie de decupaj blat pentru chiuveta sau plita? Nimic mai simplu! Contacteaza acum echipa de mesteri certificati in tamplarie, iar tu te vei bucura pe deplin de mobilierul achizitionat.

Demontare Mobila

DEMONTARE MOBILA

Serviciul de demontare mobila este executat de tamplari constienti de calitatea produselor pe care le demonteaza, produsele nesufeind vreo deterioare si putand fii montate ulterior in alta parte fara nici o problema.

Reparatii Mobilier Si Tapiterie

REPARATII MOBILIER

Serviciul de reparatii mobilier din pal sunt executate de mesteri certificati in domeniul mobilierului. Echipa de mesteri Ergala Home by asamblare-mobila.ro ofera seriozitate fata de toti clientii.

Montaj Galerii

MONTAJ GALERII

Ai achizitionat galerii metalice, sine din aluminiu pentru prinderea perdelelor sau draperiilor? Cu siguranta atunci ai nevoie de o echipa de montaj galerii. Noi punem pe primul loc intotdeauna clientul.

Montaj Lustre Si Aplice

MONTAJ LUSTRE SI APLICE

In lista noastra de servicii este inclus si serviciul de montaj lustre si aplice, suporti TV. Va putem da o mana de ajutor si pentru aceste solicitari, oferindu-va o solutie flexibila si intotdeauna rentabila. Echipa Asamblare Mobila trateaza cu grija produsele indiferent ca e vorba de mobilier sau de obiecte de decor.

Despre ERGALA HOME

Cine Suntem?

Parteneri montaj mobila

Ergala Home este o companie profesionista cu experienta de peste 20 ani, privind serviciile complete pentru mobilierul pe care il achizitionati sau pe care-l aveti deja prin oferirea serviciilor de:

  • montare mobila la domiciliu;
  • modificare moiblier;
  • reparatii mobilier;
  • demontarea mobilierului ;
  • depozitarea mobilierului ;
  • debarasare de mobilier;
  • racordare electrocasnice;
  • design interior;
  • montare galerii
  • montaj suport tv

 Misiunea

Misiunea Noastra este “Schimbam Imaginea Mesterilor din Romania”. Lucru Bine Facut, prin profesionalsim, dedicare, responsabilitate. 

Valori

Parteneri montaj mobila amsieu.ro.

Profesionalism si Corectitudine 

Noi executam corect de la A-Z serviciile de montare mobila la domiciliu, din toate punctele de vedere, indiferent de producator sau brand. Tehnicienii nostri sunt experimentati pentru a monta mobilierul din ziua de azi.

Alaturi de aceste servicii am adaugat si alte activitatii, pe care le mentinem la acelasi nivel al corectitudinii.

Noi oferim servicii de asamblare mobilier din pal sau furnir pentru produse achizitionate de la orice producator sau comerciant. 

Pot sa fie solicitari venite din partea companiilor sau persoanelor fizice.

Experti

Exista posibilitatea sa nu fi montat absolut toate modele de mobilier existente pe piata, dar fiti siguri ca vom fi in masura sa indeplinim nevoile dvs. in timp util si eficient.

Cei mai multi dintre tehnicieni sunt persoane cu experienta considerabila de munca in ceea ce priveste montarea mobilierului. Cu ei puteti fi siguri ca sunteti pe maini sigure.

Parteneri montaj mobila amsieu.ro.

Instrumente profesionale de lucru

Toti montatorii nostri sunt dotati cu instrumente de lucru profesionale.

Oferte fixe, rapide si corecte

Preturile pentru asamblarea mobilierului sunt fixeGarantam acest lucru!
Promitem ca pretul care vi se comunica in urma estimarii gratuite ramane acela pana la finalizarea lucrarii. Vi se va cere sa efectuati plata doar dupa ce verificati ca munca noastra coincide cu ceea ce ati cerut dvs. Plata se poate face cash / transfer bancar si cu cardul (in curand), la finalizarea lucrarii.

Parteneri montaj mobila amsieu.ro.

Disponibilitate Asamblare Mobila:

Echipele noastre de montaj sunt disponibile atunci cand aveti nevoie de noi. Incepand cu ora 08:00 – 20.00 in timpul saptamanii, iar in weekend intre orele 08:00-13:00, fara costuri suplimentare. Daca aveti mai multe produse de montat ideal ar fi sa incepm sa le montam cel tarziu, incepand cu ora pranzului. Cu toate acestea daca aveti unul sau doua elemente putem sa facem programarea mai pe seara pentru a nu va lua dvs. o zi libera de lucru.

Daca ati achizitionat sau sunteti pe cale sa cumparati mobilier si doriti ajutor privind asamblarea mobilierului va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0724 511 372 sau email: office@ergala-home.ro

Daca nu regasiti vreun serviciu in lista noastra contactati-ne si iti vom spune daca putem realiza sau nu, dar de cele mai multe ori orice solicitare s-a realizat.

Sunati-ne astazi astfel incat sa putem discuta despre nevoile dumneavoastra.
Veti primi o cotatie de pret rapida, corecta si fixa, impreuna cu confirmarea daca avem vreun membru al echipei disponibil pentru data solicitata.

Servicii montaj mobila Bucuresti, montaj mobila Ilfov, montaj mobila Brasov, montaj mobila Iasi.

Contact Ergala Home