DEFINITII SI TERMENI

AMSIEU – este denumirea comerciala a AM SI EU INVEST SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Cluj-Napoca, Strada Sobarilor Nr.38A, Ap.62, avand numar de ordine in Registrul Comertului J12/1587/2020, cod unic de inregistrare fiscala RO42622254.

Vanzator – AMSIEU sau orice partener cu care noi colaboram.

Revanzator – orice partener care isi vinde produsele pe site-ul www.amsieu.ro in sistem de marketplace. In cazul revanzatorilor, facturarea si livrarea pentru comenzile plasate cu plata la livrare se face de catra acesta (revanzator). Comenzile plasate cu plata OP sau card online, se factureaza si se livreaza de AM SI EU INVEST SRL (amsieu.ro). Prin plasarea comenzii pe site-ul amsieu.ro, clientul este de acord ca revanzatorul sa aiba acces la datele de livrare si facturare pentru finalizarea comenzii. Produsele vandute de revanzatori, au acest aspect specificat in pagina produsului in categoria “Informatii suplimentare” dar si dupa caz afisat sub pretul produsului.

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre AMSIEU (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre AMSIEU si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator / Client / Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului / Clientului / Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client / Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste cu Bunuri si Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Lista – sectiunea din Favorite in care Cumparatorul / Utilizatorul poate adauga Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii si pe care, ulterior, le poate sterge sau le poate adauga in cosul de cumparaturi („Cosul meu”). Listele pot fi:

Publice: orice Client / Cumparator / Utilizator poate vizualiza Lista Cumparatorului / Utilizatorului in cazul in care acesta a distribuit-o pe retelele de socializare (Facebook, Twitter si Google+) sau daca acceseaza profilul public al Cumparatorului / Utilizatorului din Site. Listele sunt publice, iar Cumparatorul / Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca private oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite;

Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Cumparatorul / Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca si publice oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.

Cos – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Bunurile sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul / Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Site – magazinul online gazduit la adresa web amsieu.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut – reprezinta:

– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

– date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Bun sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca Bunul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator / Client / Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare Bun putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator / Client / Cumparator asupra unui Bun sau Serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori / Clienti / Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre Bunurile sau Serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului / Clientului / Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit Bun. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator / Client / Cumparator unui alt Utilizator / Client / Cumparator in cadrul unei discutii.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail / SMS / telefonic / mobile push / webpush / etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont / Cos” sau sectiunea “Cont / Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre AMSIEU, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Plata online – serviciul de plata prestat de catre procesatorul de plati integrat in Site, pus la dispozitia Clientilor, Utilizatorilor si/sau Cumparatorilor prin intermediul Site-ului in vederea efectuarii unei plati cu cardul on-line. 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar “ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Produsele de pe acest website sunt comercializate online si prin intermediul serviciilor de plati online oferite de procesatorul de plati EuroPayment Services Srl ( EUPLATESC.RO ) . 

AM SI EU INVEST SRL ( amsieu.ro) si  EuroPayment Services Srl (EUPLATESC.RO ) garanteaza securitatea sistemelor sale informatice.

In cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de catre  EuroPayment Services Srl (EUPLATESC.RO ) pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele  EuroPayment Services Srl ( EUPLATESC.RO ), acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi “Verified by Visa” si “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Plata prin trasfer bancar se poate face in contul nostru: RO25BTRLRONCRT0CK5714601 deschis la Banca Transilvania. Dupa efectuare avem rugamintea sa ne transmiteti dovada platii pe email la contact@amsieu.ro.

Garantii si service
Produsele vandute si livrate de AM SI EU INVEST SRL si pe site-ul https://www.amsieu.ro beneficiaza de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele comercializate sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Garantiile AM SI EU INVEST SRL si (Terti)nu afecteaza in nici un mod drepturile legale ale consumatorilor persoane fizice, asa cum sunt stabilite prin dispozitiile Legii nr. 449/2003, actualizata. AM SI EU INVEST SRL se angajeaza sa garanteze conformitatea bunurilor achizitionate. Conform prevederilor legale, consumatorii (respectiv persoanele fizice sau grupul de persoane fizice constituite in asociatii, care actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale sau liberale), intr-un termen de 2 ani de la livrarea produsului, vor avea dreptul:
* sa ceara repararea produsului sau inlocuirea acestuia, fara plata, intr-o perioada de timp rezonabila ce nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care a fost adusa la cunostinta lipsa conformitatii, cu exceptia situatiei cand aceasta masura este imposibila (daca nu se pot asigura produse identice pentru inlocuire) sau disproportionata (daca impune costuri nerezonabile vanzatorului);
* sa ceara reducerea corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului in cazul in care nu beneficiaza de repararea, inlocuirea produsului sau masurile reparatorii nu au fost luate intr-o perioada rezonabila. Rezolutiunea nu este posibila daca lipsa conformitatii este minora.

Durata garantiei:
Garantia generala de conformitate este de 2 ani pentru obiectele decorative. Conditiile garantiei sunt stabilite tinand cont de faptul ca produsul se va uza de-a lungul anilor in conditii normale.

Pentru a beneficia de garantie, trebuie sa prezentati factura fiscala, certificat garantiesi dovada plata (bon/ chitanta curier) a produsului cumparat.
Contact pentru garantii: AM SI EU INVEST SRL, adresa e-mail: contact@amsieu.ro si se completeaza Formularul de retur.
Orice reclamatie va fi insotita de factura de marfa si certificatul de garantie. In termenul de garantie Cumparatorul are dreptul de a cere repararea gratuita, intr-o perioada rezonabila sau inlocuirea produsului cu deficiente calitative, daca aceste deficiente nu sunt cauzate de nerespectarea de catre Cumparator a instructiunilor de utilizare si intretinere. In functie de disponibilitatea producatorului si de locul unde a fost fabricat produsul, Vanzatorul isi va impune sa repare sau sa inlocuiasca produsul, pe durata garantiei intr-un termen maxim de 30 de zile.

Produsul inlocuit beneficiaza de aceeasi garantie ca si un produs nou. Defectele aparute in termenul de garantie ca urmare a unor vicii ascunse, confirmate prin expertize tehnice de catre un serviciu specializat se repara gratuit. Durata medie de utilizare a mobilierului si scaunelor, este de 5 (cinci) ani, iar pentru decoratiuni de 6 (sase) luni.

Transportul produselor de catre Vanzator la sediul indicat de Cumparator nu face obiectul facturii ce contine produsele si nu sunt incluse in pretul platit de Cumparator. In perioada pana la data livrarii, indiferent de achitarea partiala sau integrala a comenzii, produsele sunt in proprietatea Vanzatorului, pana la livrarea efectiva a acestora. Livrarea efectiva este confimata prin semnatura de primire a Cumparatorului pe documentul de transport furnizat de curier. Produsele voluminoase (Ex: dulapuri, paturi matrimoniale, coltare, canapele, etc.) NU pot fi actitate ramburs si nu se trimit cu firmele de curierat. Transportul acestor produse se realizeaza cu firme specializate de transport marfa care nu accepta plata la livrare. Prin urmare aceste produse trebuie achitate OP sau cu cardul online. 

In acceptiunea partilor, orice notificare adresata de una dintre acestea celeilalte, este valabil indeplinita daca va fi transmisa in scris la adresa prevazuta in partea introductiva a facturii. Schimbarea adresei nu poate fi opusa partilor daca ea nu a fost comunicata in scris. In cazul notificarii pe cale postala, aceasta va fi transmisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire si se considera primita de destinatar la data mentionata de oficiul postal primitor pe aceasta confirmare. Orice eveniment imprevizibil si inevitabil, independent de vointa partilor, care impiedica in parte sau in totalitate indeplinirea obligatiilor contractuale, va fi considerat ca un caz de forta majora. Partea care invoca forta majora si care o va aduce la cunostinta celeilalte parti contractante in cel mult 7 zile de la aparitia cazului de forta majora invocat, va fi exonerata de obligatiile sale dar numai in masura si exclusiv pentru perioada pentru care forta majora se aplica. Orice eventuale neintelegeri care apar intre parti cu privire la executarea sau interpretarea comenzii care nu vor putea fi solutionate pe cale amiabila, vor fi solutionate de instantele judecatoresti de drept comun ale Municipiului Cluj de la sediul social al Vanzatorului sau Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, conform cu legislatia in vigoare in Romania.

Pentru orice categorie de produse sunt strict interzise:

– dezambalarea folosind obiecte taioase sau dure;

– taierea sau zgarierea materialelor;

– frecarea de alte suprafete sau cu substante (solutii de curatare) abrazive;

– folosirea sau pastrarea produselor in medii umede sau la temperaturi sub 0 grade Celsius precum si in medii cu variatii de temperatura;

– asezarea produsului langa surse de caldura (distanta de garda este de 1m) in afara mobilierului de bucatarie proiectat in acest scop;

– folosirea produselor de curatare care contin acizi, petrol, gaz, detergenti, solventi chimici sau alcool (orice solutie trebuie incercata intai pe o suprafata mica, ascunsa);

– dehidratarea pielii (fara hidratare pielea se usuca si crapa);

– udarea produselor (curatati cu o carpa usor umezita intr-o solutie de apa cu sapun -50% apa, 50% sapun lichid pH neutru – apoi stergeti imediat cu o carpa uscata);

– impingerea mobilierului (mobilierul demontabil trebuie demontat);

– roluirea, indoirea sau curbarea saltelelor la transport si manipulare;

– folosirea mobilierului in alt scop decat cel pentru care a fost proiectat.

Garantiile SALTELELOR :

Toate saltelele comercializate pe situl  www.amsieu.ro  beneficiaza de garantie.

Producatorii garanteaza repararea tuturor eventualelor defecte ale produselor  aflate in garantie. In cazul aparitiei unei defectiuni, in perioada de garantie, cumparatorul va transmite produsul spre reparare/inlocuire Vanzatorului, in conformitate cu Legea 449/2003.

Costurile de transport sunt suportate de catre vanzator (dupa caz, furnizor). Clientul este responsabil pentru ambalarea produsului si pentru pregatirea acestuia pentru transport. 
Termenul de remediere a defectelor produselor (aflate in perioada de garantie) este de 15 zile, din ziua primirii reclamatiei.

Reclamatia se va transmite in scris prin e-mail (contact@amsieu.ro), posta sau curier!

RETURNAREA SALTELELOR :

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 04 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.  

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la adresa :  contact@amsieu.ro  sau folosind  Formular retur, care se regaseste pe site in partea de jos a acestuia .

Va rugam ca toate cererile de retur sa fie facute in forma scrisa la adresa de e-mail sau folosind formularul pentru o solutionare rapida! 

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Dupa completarea Formularului de retur, va rugam sa returnati produsul la adresa comunicata de un reprezentant AM SI EU INVEST SRL, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. 

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. 

Nu ne facem raspunzatori de organizarea returlui, nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client sau terti  si avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client sau terti. 

Conform Ordonanţa de urgenţa nr. 34/2014 , articolul 20 care face referire la Transferarea riscului legea spune: ” In cazul contractelor in care profesionistul livreaza produsele catre consumator, riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat consumatorului in momentul in care acesta sau o parte terţa desemnata de acesta, alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a produselor. Cu toate acestea, riscul este transferat consumatorului in momentul livrarii produselor catre transportator, daca transportatorul a fost insarcinat de catre consumator sa transporte produsele, iar aceasta opţiune nu a fost oferita de catre profesionist, fara a aduce atingere drepturilor consumatorului faţa de transportator. “

In cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, componente sau accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, sau nu sunt returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre CLIENT, VANZATORUL (FURNIZORUL)  are dreptul de a decide refuzul returului.

IMPORTANT : Toate retururile prin intermediul firmelor de curierat trebuie sa ofere posibilitatea verificarii coletului inainte de receptie , pentru a constata daca returul este complet, adica daca contine salteaua, husa si evetualele cadouri, obiectul decorativ, mobilierul cu toate accesorile sau oricare produs achizitionat si daca sunt in stare buna. in cazul in care efectuati un retur prin firma de curierat si noi nu avem aceasta posibilitate o sa refuzam primirea coletului. 

RETURNAREA PRODUSELOR DECORATIVE SI MOBILIER

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

 • – ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
 • – ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese.

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa http://www.amsieu.ro/formular-retur/. Dupa primirea formularului Vanzatorul va comunica telefonic sau prin email adresa de livrare la care Cumparatorul poate trimite produsul (foarte bine ambalat).

Toate solicitarile de retragere din contract au termen de solutionare de 14 zile calendaristice. 

Retragere din Contract se considera orice renuntare la o comanda plasta pe site-ul www.amsieu.ro. In cazul in care comanda plasata este achitata online, iar Clientul nu a intrat inca in posesia bunului comandat, suma este restituita in contul indicat de acesta in Formularul de retur”, in termen maxim de 14 zile calendaristice.

VA RECOMANDAM sa desfaceti produsul comandat cu cea mai mare grija fara sa folositi obiecte ascutite (foarfeca, cutit, cutter). 

VA RECOMANDAM sa nu rupeti ambalajul original ci sa il desfaceti cu grija. In cazul in care nu sunteti multumit de produs, puteti sa folositi acelasi ambalaj plus alte materiale de ambalat (carton, folie cu bule, folie stretch si banda autoadeziva) pentru a returna produsul in cea mai buna forma.

VA RECOMANDAM sa incercati inainte de asamblarea produselor daca acestea vi se potrivesc sau daca sunt conforme. 

In cazul in care coletul primit de la curier prezinta urme de lovire, va rugam sa-l fotografiati si sa intocmiti impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. Dupa completarea procesului verbal si fotografiat va rugam sa refuzati coletul.

In cazul in care doriti sa returnati produsele primite, va trebui sa suportati costul direct al returnarii. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. 

IMPORTANT : Ambalati FOARTE BINE produsul returnat pentru a fi protejat pe perioada transportului. Nu ne facem raspunzatori de efectuarea returului si de evetualele daune cauzate de transportul efectuat de dvs sau de o firma de curierat angajata de dvs. Conform legii: Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. 

IMPORTANT : Toate retururile prin intermediul firmelor de curierat trebuie sa ofere posibilitatea verificarii coletului inainte de receptie , pentru a constata daca returul este complet, adica daca contine toate produsele pe care le-ati comandat. in cazul in care efectuati un retur prin firma de curierat si noi nu avem aceasta posibilitate o sa refuzam primirea coletului. 

In cazul in care Clientul / Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
– pentru Comenzile achitate cu card bancar ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;
– pentru Comenzile achitate cu Op / Transfer -> prin virament bancar sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;
– pentru Comenzile achitate ramburs -> prin restituirea contravalorii produsului in contul bancar transmis de client sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat.
 Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

 Daca Bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, Bunul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial, dupa caz,sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumparatorului, vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.

Produsele realizate dupa specificatiile clientului (culoare, dimensiune, s.a) NU POT FI RETURNATE.

RETURNAREA SALTELELOR

Daca nu sunteti multumit de salteaua comandata, indiferent de motiv, o puteti returna, nedeteriorata  in perfecta stare!  Respectati perioada de 100 de zile de testare si veti primi inapoi suma achitata.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la adresa :  contact@amsieu.ro  sau folosind  Formular retur, care se regaseste pe site in partea de jos a acestuia .

Va rugam ca toate cererile de retur sa fie facute in forma scrisa la adresa de e-mail sau folosind formularul pentru o solutionare rapida! 

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa din Cluj Napoca , Calea Baciului Nr 179 B (DOAR SALTELE), fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. 

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. 

IMPORTANT : Ambalati FOARTE BINE produsul returnat pentru a fi protejat pe perioada transportului. Nu ne facem raspunzatori de efectuarea returului si de evetualele daune cauzate de transportul efectuat de dvs sau de o firma de curierat angajata de dvs. Conform legii ” Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. “

IMPORTANT : Toate retururile prin intermediul firmelor de curierat trebuie sa ofere posibilitatea verificarii coletului inainte de receptie , pentru a constata daca returul este complet, adica daca contine salteaua, husa si evetualele cadouri si daca sunt in stare buna. in cazul in care efectuati un retur prin firma de curierat si noi nu avem aceasta posibilitate o sa refuzam primirea coletului. 

Produsele realizate dupa specificatiile clientului (culoare, dimensiune, s.a) NU POT FI RETURNATE.

RETURNAREA JUCARIILOR

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

Produsele se returneaza in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

 • – ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
 • – ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese.

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa http://www.amsieu.ro/formular-retur/. Dupa primirea formularului Vanzatorul va comunica telefonic sau prin email adresa de livrare la care Cumparatorul poate trimite produsul (foarte bine ambalat), in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate.

VA RECOMANDAM sa desfaceti produsul comandat cu cea mai mare grija fara sa folositi obiecte ascutite (foarfeca, cutit, cutter). 

VA RECOMANDAM sa nu rupeti ambalajul original ci sa il desfaceti cu grija. In cazul in care nu sunteti multumit de produs, puteti sa folositi acelasi ambalaj plus alte materiale de ambalat (carton, folie cu bule, folie stretch si banda autoadeziva) pentru a returna produsul in cea mai buna forma.

VA RECOMANDAM sa incercati inainte de asamblarea produselor daca acestea vi se potrivesc sau daca sunt conforme. 

In cazul in care coletul primit de la curier prezinta urme de lovire, va rugam sa-l fotografiati si sa intocmiti impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. Dupa completarea procesului verbal si fotografiat va rugam sa refuzati coletul.

In cazul in care doriti sa returnati produsele primite, va trebui sa suportati costul direct al returnarii. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. 

IMPORTANT : Ambalati FOARTE BINE produsul returnat pentru a fi protejat pe perioada transportului. Nu ne facem raspunzatori de efectuarea returului si de evetualele daune cauzate de transportul efectuat de dvs sau de o firma de curierat angajata de dvs. Conform legii ” Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. „

IMPORTANT : Toate retururile prin intermediul firmelor de curierat trebuie sa ofere posibilitatea verificarii coletului inainte de receptie , pentru a constata daca returul este complet, adica daca contine toate produsele pe care le-ati comandat. in cazul in care efectuati un retur prin firma de curierat si noi nu avem aceasta posibilitate o sa refuzam primirea coletului. 

In cazul in care Clientul / Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
– pentru Comenzile achitate cu card bancar ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;
– pentru Comenzile achitate cu Op / Transfer -> prin virament bancar sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;
– pentru Comenzile achitate ramburs -> prin restituirea contravalorii produsului in contul bancar transmis de client sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat.
 Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

 Daca Bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, Bunul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial, dupa caz,sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumparatorului, vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.

Produsele realizate dupa specificatiile clientului (culoare, dimensiune, s.a) NU POT FI RETURNATE.

Diminuarea valorii Bunurilor returnate

Deoarece, in cazul vanzarilor la distanta Cumparatorul nu are posibilitatea de a verifica Bunurile inainte de incheierea contractului, acesta are dreptul de a se retrage din contract. Din acelasi motiv, Cumparatorului i se permite sa testeze si sa verifice Bunurile pe care le-a cumparat in masura in care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a Bunurilor.

Pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a Bunurilor, Cumparatorul trebuie sa le manipuleze si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin fizic real. De exemplu: Cumparatorul trebuie doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte la diverse ocazii.

Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii Bunurilor care rezulta din manipulari altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii Bunurilor.

In cazul in care Cumparatorul isi exercita dreptul de retragere dupa ce a utilizat Bunurile intr-o masura care depaseste limita necesara stabilirii naturii, caracteristicilor si modului de functionare a acestora, Cumparatorul  este responsabil pentru eventuala diminuare a valorii Bunurilor.

Bunurile returnate ce prezinta urme de uzura (pete, zgarieturi, indoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur numai dupa aducerea lor la conformitate, implicand  costurile de igienizare, cosmetizare,reparare, inlocuire a eventualelor piese deteriorate si aducere la o forma comerciala in vederea vanzarii ca produs Reconditionat / Resigilat. Valorea finala se stabileste in functie de valoarea pieselor ce trebuie inlocuite si a manoperei de reconditionare sau ca diferenta dintre valoarea initiala a produsului nou si valoarea de revanzare a produsului folosit.

Orice diminuare a valorii Bunurilor rezultata din manipularea acestora altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii Bunurilor este in responsabilitatea Cumparatorului. Pentru claritate, din pretul total al Bunului returnat, Vanzatorul va retine o suma de bani ce reprezinta diminuarea valorii Bunului in proportie de 5%-50% din valoarea initiala a Bunului, dupa caz. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicata catre Cumparatorului la receptionarea Bunurilor returnate.

– In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul / Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 DOCUMENTE CONTRACTUALE 

 • Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. 
 • Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
 • Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
 • Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
 • Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

Livrare si plata

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat cu care noi sau eventuali revanzatori au contracte de colaborare.

Livrarea se realizeaza la adresa de livrare definita de catre CUMPARATOR in formularul de comanda, utilizand curieratul extern.

Pretul livrarii produselor practicat de AM SI EU INVEST SRL si de terti (revanzatori) este de 24 RON  daca coletul are greutatea de pana la 3 (trei) kg si creste proportional cu greutatea coletului (ex: 3 – 9 kg si produse fragile (sticla, ceramica, s.a.) – 26 lei; 10 – 20 kg (si produse volumetrice ex: scaune, fotolii, mic mobilier) – 36 lei, peste 20 kg sau colet volumetric – o latura a coletului cu lungime peste 70 cm – 46 lei), dimensiunile si modul de livrare (livrare simpla, valoare declarata, FRAGIL sau verificare colet). Pentru comenzile a caror valoare depaseste 900 lei, transportul este gratuit. Plata la livrare se accepta doar pentru comenzile care au valoarea mai mica de 2000 lei. Produsele voluminoase (Ex: dulapuri, paturi matrimoniale, coltare, canapele, panouri, etc.) NU pot fi actitate ramburs si nu se trimit cu firmele de curierat. Transportul acestor produse se realizeaza cu firme specializate de transport marfa care nu accepta plata la livrare. Prin urmare aceste produse trebuie achitate OP sau cu cardul online. 

Pretul serviciilor de livrare se calculeaza si sunt comunicate Cumparatorului la momentul plasarii comenzii in functie de greutatea totala a comenzii (in cazul in care sunt mai multe bunuri) si valoarea totala a bunurilor comandate.

AM SI EU INVEST SRL estimeaza pe baza unor indicatori interni costul transportului si Cumparatorul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Cumparatorul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului.In anumite conditii AM SI EU INVEST SRL (sau Terti) poate oferi transport gratuit (in functie de valoarea comenzii sau alte activitati promotionale).

Produsele se afla in ambalaj sigilat si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Toate produsele Vanzatorului se livreaza demontate (cu exceptia produselor realizate dintr-o singura componenta), in colete, pentru a putea fi transportate in siguranta.

Cumparatorul are obligatia sa desfaca si sa verifice din punct de vedere cantitativ si calitativ coletele care ofera serviciul “Verificare colet la livrare”, pe baza etichetarii acestora, sa desfaca si sa verifice, integritatea coletelor fragile a caror livrare ofera acest serviciu precum si a componentelor fragile ambalate (ex: piese din sticla). Reclamatiile venite ulterior primirii coletului nu se iau in calcul (DOAR COLETELE CARE AU LIVRARE CU SERVICIUL VERIFICARE COLET LA LIVRARE). Clientule ste anuntat in momentul confirmarii comenzii (telefonic, mesaj sau mail) daca beneficiaza de serviciul “Verificare colet la livrare”). 

Vanzatorul este obligat sa demonstreze Cumparatorului, la cererea acestuia, modul de utilizare si functionare a produselor cumparate, prin scheme si instructiuni de montaj.

Vanzatorul va anunta Cumparatorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii. Vanzatorul, in cazul in care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre Cumparator pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 14 de zile calendaristice.

Termenul estimativ pentru livrarea produselor este dupa caz de 3 – 5 zile lucratoare sau 2 -3 saptamani pentru produsele aflate in stoc propriu sau in stocul furnizorilor si la care nu este specificat in descrierea produsul sau pe pagina acestuia un alt termen de livrare. Pentru produsele care au in descriere sau pe pagina produsului un alt termende livrare, se respecta termeneul afisat in pagina produsului. Obiectele de mobilier pot avea livrarea in 2-3 saptamani. Pentru produsele care se pot livra doar pe baza de PRECOMANDA sau Produs disponibil LA COMANDA, termenul de livrare poate sa depaseasca 14 zile (ex. Tablouri: 4 saptamani). In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Vanzatorul va anunta Cumparatorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii. Pentru produsele pe baza de PRECOMANDA sau Produs disponibil LA COMANDA, se accepta doar plata OP sau card online (plata in avans).

Produsele care sunt disponibile dau au termen de livrare mai mare de 5 zile, se afla in stocul FURNIZORULUI. Site-ul amsieu.ro are colaborari cu furnizori atat in sistem dropshipping cat si in sistem clasic de comert. Platforma afiseaza mesajul “In stoc” la toate produsele a caror cantitate este disponibila si se poate comanda de catre clientul final. AM SI EU INVEST SRL are colaborari cu furnizori atat interni cat si externi de pe teritoriul UE. Termenul de livrare de 2-3 saptamani este un interval de siguranta, timp in care AM SI EU INVEST SRL, furnizorii nostri sau diferite firme terte, pot aduce produsul / produsele in Romania si livra catre dumneavoastra. Pe site-ul amsieu.ro sunt listate peste 20.000 de produse. 

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de catre banca emitenta a tranzactiei, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului.

Vanzatorul va depune eforturi rezonabile in vederea mentinerii corectitudinii informatiilor expuse pe SITE cu privire la disponibilitatea, pretul si caracteristicile produselor comercializate.Pentru conciliere interna gratuita, va rugam sa ne scrieti la adresa contact@amsieu.ro si ne angajam sa va raspundem in maxim 24 de ore la solicitarea dumneavoastra.

Programul de receptionare a comenzilor de catre operatorii nostri de site este 09:00 – 17:00, de luni pana vineri. Aveti posibilitatea de a selecta produse si de a efectua comenzi indiferent de ora, insa in afara acestui interval orar, termenul de livrare va fi considerat incepand cu urmatoarea zi lucratoare.

Comenzile plasate vineri dupa ora 15:00 sau in week-end sunt livrate incepand cu ziua de luni a saptamanii urmatoare.
Societatea isi rezerva dreptul de a nu onora anumite comenzi, daca produsele comandate nu se mai regasesc in oferta producatorilor si/sau importatorilor, precum si de a intarzia sau de anula livrarea produselor comandate de client in situatia in care acestea nu pot fi onorate din motive independente de vointa Societatii, cum ar fi, fara a se limita la cazurile de forta majora: incendii, inundatii, epidemii, greeve, razboaie etc, precum si a-si selecta clientela.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

     Prin lansarea unei comenzi pe site, CUMPARATORUL este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care VANZATORUL isi deruleaza operatiunile pe site.

     VANZATORUL va informa CUMPARATORUL, prin mesaje distincte, inregistrarea (preluarea) comenzii, respectiv confirmarea comenzii. Inregistrarea unei comenzi online de catre Vanzator, discutiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare NU constituie o validare si confirmare ferme ale comenzii si, in consecinta, NU semnifica incheierea contractului la distanta.

     Daca Vanzatorul confirma explicit o comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare scrisa (e-mail, SMS) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

     Comanda se considera valida numai dupa confirmarea de catre Vanzator a disponibilitatii stocului, a pretului, precum si a caracteristicilor produselor, respectiv a serviciilor solicitate de Cumparator.

     In lipsa unei confirmari exprese din partea Vanzatorului, prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza Contractului incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator, si documentele fiscale. (Factura de marfa si respectiv Factura de servicii).

 • Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator / Cumparator. Pentru motive justificate AMSIEU isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului / Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului / Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel AMSIEU. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul / Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al AMSIEU, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
 • Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
 • In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, AMSIEU isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor / Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
 • AMSIEU poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care AMSIEU are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
 • Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si sunt fixe.
 • In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
 • Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA 

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a AMSIEU, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Clientului / Cumparatorului / Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de AMSIEU, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al AMSIEU asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al AMSIEU.

Orice Continut la care Clientul / Cumparatorul / Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre AMSIEU si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea AMSIEU cu referire la acel Continut.

Clientul / Cumparatorul / Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

In cazul in care AMSIEU confera Clientului / Cumparatorului /  Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul / Cumparatorul / Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea AMSIEU pentru respectivul Client / Cumparator / Utilizator sau oricare alt tert care are / obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea AMSIEU si/sau al angajatului / prepusului AMSIEU care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Limita de responsabilitate

Raspunderea pentru continutul SITE-ului. Compania AM SI EU INVEST SRL nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si compania AM SI EU INVEST SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.

PROMOTII

Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata; in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului disponibil la furnizor. In cazul epuizarii stocului reprezentantul AM SI EU INVEST SRL va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

Categoria PROMOTII care contine mai multe subcategorii (ex: campanii promo) este categoria unde clientul gaseste produsele aflate in promotiile actuale. Promotia (denumita ex: #amsieusale)  se refera la anumite produse aflate la pret redus pentru o perioada determinata specificata in prima parte a siteului sau in pagina care contine produsele din promotie in partea de jos. De asemenea in prima pagina a site-ului sau in partea de jos a paginii care contine articolele aflate in promotie se regaseste si discount-ul aferent Promotiei. Discountul se regaseste si pe fiecare articol publicat. Postarile de pe retelele sociale referitoare la CATEGORIA PROMOTII sunt acele postari care contin DENUMIREA PROMOTIEI ACTUALE.

Produse aflate in promotia Best Deals, se afla la pret promo in limita stocului disponibil sau disponibile pentru PRECOMANDA sau Produs disponibil LA COMANDA la pretul afisat pe site. Toate aceste articole se gasesc in categoriile din care fac parte si in subcategoria Best Deals din categoria parinte Promotii. Aceste articole sunt disponibile la preturi speciale in perioada afisata in partea de jos a paginii Best Deals. 

VALOAREA PROCENTUALA A DISCOUNTULUI ACORDAT SAU ELMINAREA DUPA CAZ A ACESTUIA SE POATE MODIFICA fara a anunta in prealabil – Valabil pentru categoria Best Deals!

Promotia AM SI EU Days este cea mai mare campanie promotionala de pe site-ul amsieu.ro. Aceasta se desfasoara pe mai multe zile si cuprinde mai multe Categorii de produse. Reducerea preturilor se face pe baza de Cod promotional care se fomoseste in pagina ‘Cosul meu’ sau ‘Finalizare comanda’. Motivul pentru care promotia se deruleaza cu ajutorul codurilor promotionale este numarul mare de produse prezente pe site-ul amsieu.ro. Regulile si durata campaniei sunt afisate si pe pagina acesteia.

Promotia EXTRA este cea mai scurta campanie care se desfasora pe site-ul nostru, Promotiile sunt tot pe baza de Cod promotional (EX: EXTRA22). Durata campaniei si discount-ul oferit sunt afisate in sectiunea special creata pe pagina fiecarui produs. 

Regulament campanii promotionale

Articolul 1.Organizatorul campaniilor promotionale

Art.1.1. Campaniile promotionale, sunt organizate de AM SI EU INVEST SRL cu sediul social in Cluj-Napoca, Str. Sobarilor 38A, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J12/1587/2020, cod unic de inregistrare 24622254.

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniilor promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art.1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniilor, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii.

Art.2.1. Campaniile promotionale se desfasoara periodic pe site-ul amsieu.ro.

Art.2.2. Perioada de acordare a produselor aflate in promotie este mentionata in banner-ul din pagina sau in fiecare pagina, categorie care se afla in categoria parinte Promotii (in partea de jos a paginii). Ofertele se refera la perioada afisata in pagina campaniei promotionale sau Best Deals si pot varia prin afisarea acestora prin intermediul site-ului.

Articolul 3. Produse participante la campanie

Art.3.1. Obiectul campaniilor il reprezinta anumite sau toate produsele comercializate pe site-ul amsieu.ro.

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art.4.1. De aceste campanii beneficiaza orice persoana fizica avand domiciliul stabil in Romania, care a implinit varsta de 16 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioadele mentionate.

Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniilor promotionale

Art.5.1. Modul de desfasurare a fiecarei campanii promotionale va fi descris pe site in sectiunea “Regulament campanii promotionale” sau in sectiune dedicata afisata in pagina principala sau paginile dedicate promotiilor aflate in categoria parinte PROMOTII a site-ului iar ofertele perioadei curente vor fi afisate pe fiecare produs participant prin afisarea pretului vechi taiat cat si a noului pret redus, in paginile site-ului amsieu.ro.

Art. 5.2. In cazul existentei/aparitiei posibilitatii de returnare a unui produs participant la campanii, se vor aplica prevederile descrise in “Termeni si conditii” de pe site.

Articolul 6. Modalitate identificare si cumparare

6.1. O persoana poate achizitiona mai multe produse ce fac obiectul mai multor promotii.

6.2. Conditiile de transport si livrare se vor aplica conform prevederilor descrise in “Termeni si conditii”.

Articolul 7. Limitarea Raspunderii

Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

7.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campaniile.

7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanii care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniilor.

Articolul 8. Taxe si impozite

Organizatorul campaniilor este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezentele campanii se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

Articolul 9. Litigii

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campaniile promotionale se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Articolul 10. Intreruperea campaniei promotionale

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campaniile promotionale sau de a modifica regulamentul si anexele acestuia, oricand pe parcursul desfasurarii acestora, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site).

Articolul 11. Regulamentul promotiilor este afisat si disponibil pe site-ul amsieu.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiilor.

Alte articole care tin de limita de responsabilitate

Imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

AM SI EU INVEST SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre CUMPARATOR.

AM SI EU INVEST SRL nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

AM SI EU INVEST SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.

Modalitatile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare, ordin de plata si plata cu card online. Plata prin ordin de plata se face doar dupa ce Cumparatorul a fost anuntat de disponibilitatea produselor din comanda si a primit factura proforma. In cazul in care optati pentru plata OP in avans, va informam ca inregistrarea platii nu garanteaza confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48 ore) suma de bani platita va fi restituita in contul dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 3-5 lucratoare zile de la confirmarea comenzii.