Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, poti vedea cosul de cumparaturi si sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate. Daca modifici cantitatea unui produs te rugam sa “Actualizezi cosul”. Daca ai un cupon de reducei te rugam sa il introduci in sectiunea de sub butonul de finalizre comanda. Urmeaza sa apesi pe “Continua finalizarea comenzii”.

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita.

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile amsieu.ro” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Plaseaza comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

Daca esti client nou, completeaza doar datele din formular si apasa butonul “Plaseaza comanda”.

Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in caseta din dreapta si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Plaseaza comanda”.

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.