Transforma-ti gradina intr-un colt de relaxare cu Setul de gradina 1+4 maro GETON

Transforma-ti gradina intr-un colt de relaxare cu Setul de gradina 1+4 maro GETON pe amsieu.ro

Transforma-ti gradina intr-un colt de relaxare cu Setul de gradina 1+4 maro GETON

Transforma-ti gradina intr-un colt de relaxare cu ajutorul setului de gradina 1+4 maro GETON de la Amsieu.ro. Acest set de mobilier este conceput pentru a crea un spatiu confortabil si elegant in aer liber, in care sa te bucuri de momentele petrecute alaturi de cei dragi.

Materialul de calitate folosit pentru acesta este ratanul sintetic, otelul si sticla temperata, care sunt durabile si rezistente la factorii de mediu. In plus, culoarea maro a acestui set de mobilier se va integra perfect in designul gradinii tale, oferindu-i un aer modern si sofisticat.

Transforma-ti gradina intr-un colt de relaxare cu Setul de gradina 1+4 maro GETON

Masa rotunda de 80 cm in diametru si 72 cm inaltime este ideala pentru a gazdui intalnirile tale cu prietenii si familia ta in gradina ta. Fotoliile confortabile, cu dimensiunile de 64x64x80 cm, sunt concepute pentru a oferi o pozitie relaxata si placuta, cu o adancime a sezutului de 43 cm si o inaltime a sezutului de 40 cm. Fotoliile au o capacitate de sustinere de pana la 100 kg, astfel incat te poti bucura de confort si siguranta in timpul utilizarii lor.

Setul de gradina 1+4 maro GETON este format dintr-o masa rotunda si patru fotolii, astfel incat sa se potriveasca perfect in gradina ta. In plus, acest set de mobilier de gradina este usor de curatat si de intretinut, ceea ce il face o alegere ideala pentru gradinile moderne si aglomerate.

In concluzie, daca esti in cautarea unui set de mobilier de gradina confortabil si elegant, Setul de gradina 1+4 maro GETON poate fi alegerea perfecta pentru tine. Cu o constructie solida si un design modern, acest set de gradina va oferi o experienta unica in gradina ta, transformand-o intr-un colt de relaxare si liniste.

Pentru ultimele noutati, urmareste pagina de Facebook AM SI EU.

Suntem prezenti si pe Instagram cu AM SI EU.

Ne gasesti si pe canalul nostru de YouTube AM SI EU.

-5%