Mobilier de gradina elegant si practic – Set de gradina 1+2 alb JENAR

Mobilier de gradina elegant si practic - Set de gradina 1+2 alb JENAR

Mobilier de gradina elegant si practic – Set de gradina 1+2 alb JENAR

Daca esti in cautarea unui set de mobilier pentru gradina ta, Setul de gradina 1+2 alb JENAR poate fi o alegere excelenta. Acest set de gradina include o masa rotunda si doua fotolii, toate cu un design elegant si modern, perfect pentru a crea un spatiu relaxant in gradina ta.

Materialul utilizat pentru acest set de gradina este ratan sintetic, otel si sticla temperata, ceea ce il face extrem de rezistent si durabil. Ratanul sintetic este un material care arata ca si ratanul natural, dar are avantajul de a fi mult mai usor de intretinut si mai rezistent la intemperii.

Setul de gradina 1+2 alb JENAR vine intr-o culoare eleganta de alb, care se va potrivi perfect cu orice decor de gradina. Masa are un diametru de 63 cm si o inaltime de 58 cm, iar fotoliile au dimensiunile de 65x62x77 cm. Adancimea sezutului fotoliului este de 45,5 cm, iar inaltimea sezutului este de 41 cm. Fotoliile pot sustine o greutate de pana la 100 kg, ceea ce le face potrivite pentru oricine.

Mobilier de gradina elegant si practic – Set de gradina 1+2 alb JENAR

Un alt avantaj al acestui set de gradina este faptul ca fotoliile sunt stivuibile, ceea ce inseamna ca pot fi depozitate usor si nu ocupa mult spatiu. Acest lucru face ca acest set de gradina sa fie perfect pentru cei care au o gradina mica sau care doresc sa elibereze spatiu cand mobilierul nu este in uz.

In concluzie, Setul de gradina 1+2 alb JENAR este un mobilier de gradina elegant, rezistent si practic, care va transforma gradina ta intr-un spatiu relaxant si confortabil. Asadar, daca esti in cautarea unui set de mobilier de gradina, acesta poate fi o alegere excelenta pentru tine.

Pentru ultimele noutati, urmareste pagina de Facebook AM SI EU.

Suntem prezenti si pe Instagram cu AM SI EU.

Ne gasesti si pe canalul nostru de YouTube AM SI EU.

-5%