Bucura-te de confort pe in gradina sau pe terasa cu Setul de 4 piese din rattan gri GARDIANA

Bucura te de confort pe in gradina sau pe terasa cu Setul de 4 piese din rattan gri GARDIANA

Bucura-te de confort pe in gradina sau pe terasa cu Setul de 4 piese din rattan gri GARDIANA

Daca esti in cautarea unui set mobilier de gradina confortabil si modern, Setul de 4 piese din rattan gri GARDIANA de pe site-ul amsieu.ro ar putea fi exact ceea ce cauti. Realizat dintr-o combinatie de tehnoratan, otel si material textil, acest set de mobilier de gradina este proiectat sa reziste la intemperii si sa ofere un confort optim pentru utilizatorii sai.

Setul de 4 piese este alcatuit dintr-un colt, doua canapele si un suport de picioare/masuta. Dimensiunile coltului sunt 74x74x68 cm, baza/masuta are dimensiunile de 89x59x32/38 cm, iar canapeaua are dimensiunile de 136x74x68 cm. Capacitatea de incarcare pe persoana este de 90 kg.

Bucura-te de confort pe in gradina sau pe terasa cu Setul de 4 piese din rattan gri GARDIANA

Fiecare piesa este acoperita cu o perna realizata dintr-un material textil confortabil, iar suportul de picioare/masuta are sticla calita de 5 mm. Setul este livrat cu perne de 6 cm grosime, cu huse detasabile si lavabile manual.

Cu un design modern si o culoare gri eleganta, Setul de 4 piese din rattan GARDIANA este ideal pentru gradina ta. In plus, cu adancimea scaunului de 63 cm si inaltimea scaunului de 40 cm, acesta ofera confort optim pentru utilizatorii sai. Alege acest set de mobilier pentru gradina pentru a-ti bucura gradina cu o combinatie de confort si design modern.

Acest set este o alegere excelenta pentru a-ti bucura timpul petrecut afara. Designul modern, durabilitatea si confortul sunt aspectele cheie care fac din acest set de mobilier de gradina alegerea perfecta pentru tine.

Pentru ultimele noutati, urmareste pagina de Facebook AM SI EU.

Suntem prezenti si pe Instagram cu AM SI EU.

Ne gasesti si pe canalul nostru de YouTube AM SI EU.