Descopera confortul si durabilitatea cu Setul de gradina 4 piese TAJRO – Relaxare in aer liber

Descopera confortul si durabilitatea cu Setul de gradina 4 piese TAJRO - Relaxare in aer liber

Descopera confortul si durabilitatea cu Setul de gradina 4 piese TAJRO – Relaxare in aer liber

Daca esti in cautarea unui set de mobilier de gradina elegant si confortabil, Setul de gradina 4 piese TAJRO de pe site-ul amsieu.ro este o optiune excelenta. Realizat dintr-o combinatie de ratan artificial, metal, materiale textile si sticla securizata, acest set de mobilier este construit pentru a rezista la intemperii si pentru a oferi o durata lunga de viata.

Culori predominante – natural si gri – setul de mobilier TAJRO este perfect pentru a se potrivi cu orice decor de gradina. Materialul textil este foarte rezistent, avand o durabilitate de 95.000 Martindale, ceea ce inseamna ca setul de mobilier va arata bine si va rezista in timp.

Masa are dimensiunile de 90x59x46 cm, iar bancuta cu 2 locuri masoara 140x75x77 cm, oferind suficient spatiu pentru a te relaxa si a savura o bautura racoritoare in timpul zilelor de vara. Cele doua scaune si fotoliul sunt concepute pentru a fi cat mai confortabile si au dimensiunile de 66x75x77 cm.

Descopera confortul si durabilitatea cu Setul de gradina 4 piese TAJRO – Relaxare in aer liber

Adancimea scaunului este de 44 cm, iar inaltimea scaunului este de 54 cm, ceea ce face ca setul de mobilier TAJRO sa fie potrivit pentru persoanele de orice dimensiune. Fotoliile au o capacitate de incarcare de pana la 90 kg.

Setul este alcatuit din patru piese si este ideal pentru a fi amplasat in gradina ta, pe terasa sau pe balcon. Cu acest set mobilier de gradina, vei fi sigur ca iti vei petrece timpul liber in aer liber cu confort si stil.

Acest set de gradina 4 piese TAJRO este o optiune excelenta pentru cei care cauta un mobilier gradina durabil si confortabil. Realizat dintr-o combinatie de ratan artificial, metal, tesatura si sticla securizata. Cu o masa, doua scaune si o bancuta cu 2 locuri, acest set de mobilier este perfect pentru a-ti petrece timpul liber in aer liber, cu confort si stil.

Pentru ultimele noutati, urmareste pagina de Facebook AM SI EU.

Suntem prezenti si pe Instagram cu AM SI EU.

Ne gasesti si pe canalul nostru de YouTube AM SI EU.