Solutia estetica si practica pentru design-ul oricarei incaperi – Panou riflaj MDF

Solutia estetica si practica pentru design-ul oricarei incaperi - Panou riflaj MDF

Solutia estetica si practica pentru design-ul oricarei incaperi – Panou riflaj MDF

Riflajele sunt o solutie excelenta pentru cei care doresc sa imbunatateasca design-ul unei incaperi. In acest articol, vom discuta despre panoul acustic – riflaj MDF disponibile pe site-ul amsieu.ro, cu accent pe nuantele de nuc, stejar si tec.

Panourile riflaj acustic design sunt fabricate din MDF de inalta calitate, un material durabil si rezistent, care poate fi finisat in diferite nuante. Pe site-ul nostru, puteti gasi panouri riflaj in nuanta nuc, o nuanta calda si eleganta, care se potriveste perfect cu decorul clasic sau modern. De asemenea, panourile riflaj in nuanta stejar sunt o alegere excelenta pentru cei care doresc un aspect natural si rustic, in timp ce nuanta tec este ideala pentru cei care doresc un aspect modern si minimalist.

Panoul acustic – riflaj din MDF – se poate folosi pentru crearea unui perete elegant din sipci sau tavan din sipci in casa ta. Produsul este fonoabsorbant, inlatura reverberatiile si reduce semnificativ zgomotul. Panourile pot fi imbinate intre ele. Nu doar peretii pot fi decorati cu aceste panouri, datorita proprietatilor acustice ele pot fi montate si pe tavan.

Dimensiuni: Un panou riflaj MDF acustic este fabricat din lamele de MDF de 26 mm latime si 12 mm inaltime, cu o distanta de 13 mm intre ele. Sipcile sunt montate pe o baza de fetru care ii ofera proprietati acustice. Acest fetru acustic are o grosime de 9 mm. In total panoul are o grosime de 21 mm (sipci+fetru). Greutatea unui panou este de 12 kg. Dimensiunile unui panou sunt de 240x60x2.1 cm (acopera 3.02 mp).

Solutia estetica si practica pentru design-ul oricarei incaperi – Panou riflaj MDF

Instalarea acestui panou este usoara si foarte rapida si nu necesita pregatire specializata. Trebuie doar sa urmezi cu strictete pasii din instructiunile de montaj cu care se livreaza panourile.

Pe langa aspectul estetic, panourile ofera si o solutie practica pentru imbunatatirea acusticii unei camere. Acestea ajuta la reducerea ecoului si la imbunatatirea claritatii sunetului, fiind ideale pentru utilizarea in studiouri de inregistrari, sali de repetitii, cinematografe, restaurante si alte spatii care necesita un nivel ridicat de acustica.

In plus, panourile riflaj sunt usor de instalat si de intretinut, fiind o solutie excelenta pentru oricine doreste sa-si imbunatateasca acustica camerei fara a fi nevoit sa apeleze la serviciile unui specialist.

Pe site-ul AM SI EU, puteti gasi panou riflaj acustic design in 4 nuante, astfel incat sa puteti gasi solutia perfecta pentru spatiul dvs. Va asteptam cu o gama varaita de decoratiuni interioare si mobilier.

In concluzie, panourile riflaj acustic design sunt o solutie excelenta pentru cei care doresc sa imbunatateasca acustica unei camere, in timp ce adauga si un element estetic decorului. Pe site-ul nostru veti gasi 4 nuante de panouri riflaj acustic design, astfel incat sa puteti gasi solutia perfecta pentru spatiul dvs. si pentru nevoile dvs. de acustica si decor.

Pentru ultimele noutati, urmareste pagina de Facebook AM SI EU.

Suntem prezenti si pe Instagram cu AM SI EU.

Ne gasesti si pe canalul nostru de YouTube AM SI EU.

Vezi produsele din categorie

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *