Frumusete verde intretinuta cu usurinta: Garduri si spaliere cu frunze artificiale

Frumusete verde intretinuta cu usurinta: Garduri si spaliere cu frunze artificiale

Frumusete verde intretinuta cu usurinta: Garduri si spaliere cu frunze artificiale

Daca va doriti o gradina frumoasa si ingrijita, dar nu aveti timp sau resurse pentru a o intretine constant, solutia perfecta pentru voi sunt aceste garduri si spaliere cu frunze artificiale. Acestea ofera un aspect natural si proaspat pe tot parcursul anului, fara a fi necesara vreo ingrijire speciala.

Unul dintre cele mai populare modele de spalier extensibil cu frunze artificiale de iedera este disponibil pe site-ul AM SI EU. Acesta poate fi adaptat la dimensiunile dorite si se poate monta cu usurinta pe gardul existent sau pe orice alt suport solid. Acest spalier cu frunze artificiale de idera, numit si gard iedera artificiala, ofera o bariera vizuala si o protectie excelenta impotriva privirilor curioase, dar si impotriva poluarii.

Frumusete verde intretinuta cu usurinta: Garduri si spaliere cu frunze artificiale

Daca doriti un gard frunze artificlia, pe site-ul nostru puteti gasi modelul Hedera care este sigur potrivit pentru voi. Gardul artificial cu frunze Hedera este ideal pentru decorarea unor spatii exterioare, cum ar fi gradinile sau terasele. Acestea sunt usor de curatat si intretinut, iar aspectul lor proaspat si verde va ramane neschimbat de-a lungul timpului.

In cazul in care doriti sa optati pentru o solutie mai simpla, dar la fel de estetica, puteti alege oricand o plasa gard verde cu frunze. Acestea pot fi folosite pentru delimitarea unui spatiu, pentru decorarea unui perete sau pentru a crea o bariera vizuala in jurul unei terase sau balcon. Plasele gard verde cu frunze sunt realizate din materiale de calitate, care imita perfect frunzele de iedera si ofera un aspect natural si proaspat.

Dimensiunile acestor prouse difera in functie de model si sunt de pana la 2 m la spaliere si 3 m la gardurile cu frunze. Pe site-ul nostru gasiti si alte modele de garduri precum Gard gradina, paravan salcie. Puteti vedea toate modelele mai jos sau in categoria acestora.

Indiferent de preferintele voastre, pe nostru veti gasi o gama larga de produse de calitate, care va vor ajuta sa va creati un spatiu verde si frumos, fara a fi nevoie sa va faceti griji pentru intretinere sau ingrijire.

Pentru ultimele noutati, urmareste pagina de Facebook AM SI EU.

Suntem prezenti si pe Instagram cu AM SI EU.

Ne gasesti si pe canalul nostru de YouTube AM SI EU.

Vezi produsele din categorie

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *