Un strop de veselie si culoare in bucataria ta cu Setul de mobilier dining 1+4 BEVIS NEW

Un strop de veselie si culoare in bucataria ta cu Setul de mobilier dining 1+4 BEVIS NEW

Un strop de veselie si culoare in bucataria ta cu Setul de mobilier dining 1+4 BEVIS NEW

Setul masa cu scaune reprezinta una dintre cele mai importante achizitii pentru orice casa. Este un element esential al bucatariei, locul unde familia se reuneste pentru a lua masa si pentru a petrece timp impreuna. In acest articol, vom discuta despre doua modele de seturi masa cu scaune bucatarie: modelul Set de mobilier dining 1+4 alb culori mixte BEVIS NEW si modelul Set de mobilier dining 1+4 negru gri deschis BEVAN NEW.

Modelul Set de mobilier dining 1+4 alb culori mixte BEVIS NEW este perfect pentru orice casa care doreste sa aduca un aer proaspat si luminos in bucatarie. Setul este format dintr-o masa eleganta, cu un design modern si patru scaune confortabile, toate intr-o combinatie de culori mixte.

Un strop de veselie si culoare in bucataria ta cu Setul de mobilier dining 1+4 BEVIS NEW

Masa este realizata dintr-un blat solid din MDF care ii confera o nota de eleganta. Scaunele sunt acoperite cu un material textil moale si confortabil, de culoare mixta, care se potriveste perfect cu designul general al setului. Picioarele mesei si ale scaunelor sunt confectionate din metal de inalta calitate, pentru a garanta stabilitatea si durabilitatea setului.

In schimb, modelul Set de mobilier dining 1+4 negru gri deschis BEVAN NEW este perfect pentru casele care doresc un aer mai sobru si mai misterios in bucatarie. Setul este format dintr-o masa eleganta, cu un design modern si patru scaune confortabile, toate intr-o combinatie de culori negru si gri deschis.

La acest model, masa este realizata dintr-un blat tot din MDF, de culoare neagra, care ii confera un aspect sofisticat. Scaunele sunt acoperite cu un material textil moale si confortabil, de culoare gri deschis, care se potriveste perfect cu designul general al setului. Picioarele mesei si ale scaunelor sunt confectionate din metal de inalta calitate, pentru a garanta stabilitatea acestora.

Ambele modele sunt optiuni excelente pentru orice casa care doreste sa aduca un aer modern si elegant in bucatarie. Aceste seturi masa cu scaune sunt ideale pentru a petrece timp cu familia si prietenii si pentru a savura o masa delicioasa intr-un mediu confortabil si placut.

Pentru ultimele noutati, urmareste pagina de Facebook AM SI EU.

Suntem prezenti si pe Instagram cu AM SI EU.

Ne gasesti si pe canalul nostru de YouTube AM SI EU.

Vezi produsele din categorie

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *