Sezlong de gradina reglabil negru GERALD – Confort si utilitate

Mobilier de gradina elegant si practic - Set de gradina 1+2 alb JENAR

Sezlong de gradina reglabil negru GERALD – Confort si utilitate

Un sezlong este o piesa de mobilier esentiala pentru a va bucura de timpul petrecut in aer liber intr-un mod confortabil si relaxant. Iar daca sunteti in cautarea unui astfel de produs cu un design modern si durabil, atunci acest Sezlong de gradina reglabil negru GERALD de pe site-ul amsieu.ro ar putea fi alegerea perfecta pentru dvs.

Sezlongul are o culoare neagra eleganta, care se potriveste perfect cu orice decor de gradina. Este fabricat dintr-o combinatie de plasa si otel, ceea ce il face atat confortabil cat si durabil. Dimensiunile sale sunt de 66x111x162 cm, ceea ce il face destul de mare pentru a oferi un spatiu generos pentru relaxare. De asemenea este disponibil si in alte 3 culori: verde, maro si gri deschis.

Sezlong de gradina reglabil negru GERALD – Confort si utilitate

Sezlongul de gradina GERALD are o inaltime a sezutului de 50 cm si o adancime a sezutului de 60 cm, ceea ce il face perfect pentru utilizare pe perioade mai lungi de timp. In plus, inaltimea spatarului este de 60 cm, oferind sprijin adecvat pentru spate.

Un alt aspect important de mentionat este capacitatea de greutate a acestuia, care este de 100 kg. De asemenea, Sezlongul de gradina reglabil negru GERALD este livrat montat, ceea ce face procesul de instalare foarte simplu.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui sezlong de gradina confortabil si durabil, care sa ofere un design modern, Sezlongul de gradina reglabil negru GERALD de pe site-ul nostru ar putea fi exact ceea ce cautati. In plus, pe acest site gasiti si alte piese de mobilier gradina si scaune terasa, care sa va ajute sa creati un spatiu exterior relaxant si confortabil.

Pentru ultimele noutati, urmareste pagina de Facebook AM SI EU.

Suntem prezenti si pe Instagram cu AM SI EU.

Ne gasesti si pe canalul nostru de YouTube AM SI EU.

Vezi produsele din categorie

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *