Oaza ta de verdeata cu gradina verticala artificiala FOREST

Oaza ta de verdeata cu gradina verticala artificiala FOREST

Oaza ta de verdeata cu gradina verticala artificiala FOREST

Gradina verticala artificiala FOREST – 100×100 cm este o solutie inovatoare pentru cei care isi doresc sa aiba o gradina verticala frumoasa, dar nu au timpul sau resursele necesare pentru a o intretine. Aceasta gradina verticala poate fi achizitionata de pe site-ul amsieu.ro si reprezinta o alternativa moderna si practica la gradinile traditionale.

Gradina verticala artificiala este o solutie excelenta pentru cei care doresc sa aduca un aer de padure in locuinta lor, fara a fi nevoiti sa se ocupe de intretinerea plantelor.

Oaza ta de verdeata cu gradina verticala artificiala FOREST

Gradina verticala artificiala FOREST este realizata dintr-un material de calitate, care nu se va decolora sau deteriora in timp. Dimensiunile acesteia sunt de 100×100 cm, ceea ce inseamna ca poate fi montata in orice spatiu disponibil, indiferent de marimea acestuia. Aecasta poate fi taiata si ampalsata in functie de spatiul disponibil. Designul elegant si modern al gradinii verticale o face perfecta pentru a fi amplasata atat in interiorul casei, cat si pe terase sau balcoane.

Acest produs permite fixarea pe perete foarte usor fara a fi necesara interventia unui specialist. Aceasta este usor de intretinut, deoarece nu necesita udare, taiere sau alte ingrijiri speciale.

Poate fi aleasa dintr-o varietate de plante si flori artificiale, in functie de gusturile personale. Acest perete verde artificial, de asemenea, poate fi folosit ca un element decorativ deosebit pentru ocazii speciale, precum petreceri sau evenimente corporative.

Acest perete din plante artificiale cm este o solutie excelenta pentru a aduce natura in locuinta ta, fara a fi necesar sa te ocupi de intretinerea plantelor. Acest produs este usor de montat si intretinut. Achizitionand o gradina verticala FOREST, vei aduce un strop de natura in casa ta si vei crea un ambient relaxant si reconfortant.

Magazinul online amsieu.ro comercializeaza o gama larga de produse pentru casa si gradina dar si jucarii.

Pentru ultimele noutati, urmareste pagina de Facebook AM SI EU.

Suntem prezenti si pe Instagram cu AM SI EU.

Ne gasesti si pe canalul nostru de YouTube AM SI EU.

Vezi produsele din categorie

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *