Somnul este odihnitor si sanatos cu aceste modele de saltele cu memory

Somnul este odihnitor si sanatos cu aceste modele de saltele cu memory

Somnul este odihnitor si sanatos cu aceste modele de saltele cu memory

Daca esti in cautarea unei saltele care sa iti ofere un somn odihnitor si confortabil, saltelele din spuma poliuretanica si spuma memory ar putea fi solutia ideala pentru tine. Acestea sunt create dintr-un material elastic si rezistent, care se muleaza pe conturul corpului tau si iti ofera un suport optim pentru o pozitie corecta a coloanei vertebrale. In plus, saltelele din spuma poliuretanica si spuma memory sunt durabile si pot rezista ani de utilizare fara a se deforma sau a-si pierde proprietatile.

Printre cele mai populare caracteristici ale acestor saltele memory se numara garantia pana la 10 ani, care arata ca producatorii lor au incredere in calitatea si durabilitatea produsului. De asemenea, saltelele cu memorie sunt un alt aspect popular, datorita capacitatii lor de a-si pastra forma si de a reveni la pozitia initiala dupa ce te ridici din pat.

Somnul este odihnitor si sanatos cu aceste modele de saltele cu memory

Modelul de Saltea Memory Confort 3+15 cm este unul dintre cele mai populare modele din spuma poliuretanica si spuma memory. Acesta este creat cu o zona de confort de 3 cm din spuma memory si o baza de 15 cm din spuma poliuretanica pentru a oferi un suport optim pentru corpul tau.

In ceea ce priveste design-ul, saltelele cu husa detasabila sunt ideale pentru a fi spalate si curatate cu usurinta, astfel incat salteaua ta va fi mereu curata si igienica. Husa cu fir de argint si husa pentru saltea tratata cu Aloe Vera va poate ajuta la prevenirea dezvoltarii bacteriilor si acarienilor.

Pentru cei care doresc un nivel superior de confort, Salteaua Memory Superior 5+13 Aloe Vera este o optiune excelenta. Aceasta este creata cu 5 cm de spuma memory si o baza de 13 cm din spuma poliuretanica, cu o husa de Aloe Vera, care poate ajuta tinerea la distanta a acarienilor.

Pentru a-ti asigura ca faci cea mai buna alegere in materie de saltea, poti testa salteaua timp de 100 de zile si, in cazul in care nu esti multumit, o poti returna. Acest lucru demonstreaza increderea producatorilor in calitatea produselor lor si iti ofera linistea sufleteasca inainte de a face o achizitie importanta.

Pentru a descoperi mai multe optiuni de saltele din spuma poliuretanica si spuma memory, poti vizita site-ul amsieu.ro, unde vei gasi o varietate de modele si caracteristici pentru a te ajuta sa gasesti salteaua perfecta pentru tine si nevoile tale.

Pentru ultimele noutati, urmareste pagina de Facebook AM SI EU.

Suntem prezenti si pe Instagram cu AM SI EU.

949,00 lei2.049,00 lei
849,00 lei1.699,00 lei

Vezi produsele din categorie

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *