Modele de ceasuri de perete metalice sau din lemn pentru a completa decorul camerei tale

Modele de ceasuri de perete metalice sau din lemn pentru a completa decorul camerei tale

Modele de ceasuri de perete metalice sau din lemn pentru a completa decorul camerei tale

Ceasurile de perete pot fi elemente decorative interesante si utile in acelasi timp. Exista o varietate mare de modele disponibile, iar in acest articol vom discuta cateva dintre cele mai populare tipuri de ceasuri de perete, cum ar fi cele metalice, din lemn, duble sau industriale.

Un ceas de perete metalic poate fi o alegere excelenta daca doriti un aspect modern si elegant in decorul casei sau biroului dvs. Aceste ceasuri sunt de obicei realizate din materiale durabile, cum ar fi aluminiu sau otel, si pot avea designuri interesante cu forme geometrice sau cu detalii simple. In plus, acestea pot fi disponibile intr-o gama larga de modele, ceea ce inseamna ca puteti gasi cu usurinta un ceas care sa se potriveasca cu restul decorului. Aruncati o privire peste gama nostra de casuri de perete moderne.

Modele de ceasuri de perete metalice sau din lemn pentru a completa decorul camerei tale

Un alt model popular este cel de ceas de perete din lemn. Acestea pot adauga o nota calda si naturala unei camere si pot fi disponibile intr-o gama larga de stiluri, de la cele traditionale la cele moderne. De obicei, acestea sunt fabricate din lemn durabil si pot fi finisate in diverse culori sau cu un strat transparent de protectie.

Daca sunteti in cautarea unui ceas de perete mare, ar trebui sa luati in considerare modelul Ceas de perete dublu Grand Central Terminal.

Un ceas de perete industrial poate fi perfect pentru cei care apreciaza aspectul robust si greu al designului industrial. Acestea sunt de obicei realizate din metal sau lemn si pot fi disponibile in culori neutre, cum ar fi griul sau negrul. Aceste ceasuri pot fi ideale pentru camerele cu decor minimal sau cu mobilier cu aspect metalic.

Unul dintre cele mai populare modele de ceasuri de perete dublu este modelul Grand Central Terminal. Ceasul are doua fete, fiecare fiind ceas functional, asigurand vizibilitate din ambele parti. Suportul de prindere este metalic iar diametrul lui este de 33 cm.

Pe site-ul AM SI EU puteti gasi o varietate de modele de ceasuri de perete, inclusiv cele mentionate mai sus. In plus, puteti gasi si decoratiuni interioare care se potrivesc cu aceste ceasuri de perete. De exemplu, puteti alege printuri artistice care sa se potriveasca cu stilul dvs. de decor sau cadre foto elegante pentru a adauga o nota personala. Acestea includ tablouri pictate manual, tablouri metalice 3D, figurine si statuete, flori si plante artificiale, rame foto, decoratiuni de perete metalice si multe altele.

Pentru ultimele noutati, urmareste pagina de Facebook AM SI EU.

Suntem prezenti si pe Instagram cu AM SI EU.

Ne gasesti si pe canalul nostru de YouTube AM SI EU.

Vezi produsele din categorie

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *