Mobila pentru hol si cuiere sau pantofare moderne

Mobila pentru hol si cuiere sau pantofare moderne AM SI EU amsieu.ro

Mobila pentru hol si cuiere sau pantofare moderne

Holul este un spatiu important din locuinta sau dintr-o cladire. Mobilierul de pe hol poate spune multe despre noi si despre preocuparile noastre legate de amenajari interioare si organizarea spatiilor aflate la dispozitie.
Holul este un spatiu important din locuinta sau dintr-o cladire. Mobilierul de pe hol poate spune multe despre noi si despre preocuparile noastre legate de amenajari interioare si organizarea spatiilor aflate la dispozitie. AM SI EU, magazin on-line cu experienta in comercializarea mobilierului de calitate pentru interior, pune la dispozitia clientilor diferite tipuri de mobila pentru hol de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi de pe piata. E suficient sa te treci cu privirea peste ofertele noastre si vei gasi in cel mai scurt timp tot ce ai nevoie pentru acasa sau pentru businessul tau.

De la noi puteti cumpara bancuta pentru hol si bancuta cu raft pentru pantofi din cele mai bune materiale. Bancutele au spatii de depozitare suficient de mari, nu ocupa loc mult pe hol, dimensiunile sunt potrivite pentru toate tipurile de hol. Spatiile de depozitare sunt dublate de spatiile pentru incaltaminte in functie de modelul ales, cromatica este diferita pentru a se armoniza perfect cu restul amenajarilor interioare si designului ales. Bancutele pot fi din bambus, acoperite cu catifea, din crom, se pot comanda banci pentru hol cu tri cosuri, cu trei sertare, patru sertare, doua cosuri de rachita, cu perna cu doua cosuri sau doua sertare, cu rafturi pantofi, cu doua trei locuri pentru sala de asteptare, dar si banci cu piele ecologica.

Mobila pentru hol si cuiere sau pantofare moderne

Pe langa bancute de hol putem amplasa si un cuier lemn si cuier cu oglinda de pe amsieu.ro. Poti opta pentru un cuier hol modern, cuier piramida, cuier metalic negru din ofertele AM SI EU, cuiere in diverse culori, cuiere cu doua randuri de rafturi, cu dulap incaltaminte, cuiere cu polite, cuiere tip pom, cuier de perete metalic doua agatatori, panouri cuier perete, cuier cinci agatatori, cuier design industrial. Toate cuierele din ofertele noastre sunt foarte rezistente in timp, materialele lemnoase au fost alese cu atentie in asa fel incat sa existe un contrast cat mai placut fata de restul cromaticii din hol.

Seturile de mobilier pentru hol de pe amsieu.ro completeaza catalogul de produse deosebite pentru locuinte sau afaceri. Cu noile seturi mobilier hol sau cu un set mobila pentru hol personalizat de pe amsieu.ro holurile vor arata dintr-odata mult mai bine si vor fi mult mai elegante si mai primitoare. Avem diferite modele si dimensiuni, organizezi spatiul din gol cu ajutorul seturilor noastre de mobila pentru hol mult mai usor si mai repede, fara efort. Seturile contin toate piesele de care ai nevoie in hol, pot avea si dulapuri cu doua usi, oglinda, sectiuni umerase, agatatori diferite, usi cu sistem tactil, designul fiind unul minimalist. Ansamblurile elegante pentru hol din DTD laminat fac si ele parte din ofertele AM SI EU.

De la noi achizitionezi o consola pentru hol de cea mai buna calitate, practica si rezistenta, integrata perfect datorita designului simplu. Consola poate avea diverse culori, iti punem la dispozitie consula cadru metalic, blat sticla, consola de masa, console in stil industrial, consola lemn masiv picioare metalice, masa tip consola, console din lemn stil vintage. Alaturi de ea va sta un pantofar 3 randuri si un dulap pentru pantofi. Pantofarul poate fi ingust, vertical, avem toate dimensiunile si modelele perfect adaptate spatiului pe care il ai deja la dispozitie. Banca cu rafturi pentru pantofi sau organizatorul de pantofi, pantofarul cu doua compartimente, cu sau fara sertare, pantofarul 2K PAL melaminat, cu trei compartimente, cu sertare sau fara, iata doar cateva variante propuse de AM SI EU pentru organizarea holului si mobilare.

Mobila pentru hol si cuiere sau pantofare moderne

Produsele noastre sunt calitative, au fost realizate de cei mai buni producatori de pe piata, au mereu preturi adaptate bugetului alocat mobilei pentru hol si casa si se vor potrivi de minune in casele clientilor. Usor de intretinut, rezistente la uzura, cu foarte multe variante de aranjare in spatiul avut la dispozitie, piesele de mobilier pentru hol de la AM SI EU se transforma in cele mai bune alegeri atat pentru locuintele private cat si pentru cladiri, afaceri etc.

Comanda tot ce doresti de pe amsieu.ro si te vei bucura de promotii si de oferte de nerefuzat mereu, de mobila pentru hol foarte buna si de cele mai interesante modele si tipuri de design pentru piesele de mobilier care vor fi intotdeauna incadrate perfect in holurile unde vor ajunge.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *