Fotoliu suspendat din ratan cu perna NOELA NEW – Confort si eleganta intr-o singura piesa de mobilier

Fotoliu suspendat din ratan cu perna NOELA NEW - Confort si eleganta intr-o singura piesa de mobilier

Cum sa alegi lustra potrivita pentru casa ta de la AM SI EU

Fotoliul suspendabil NOELA NEW este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa se bucure de un moment de relaxare intr-un fotoliu confortabil si modern. Cu o combinatie perfecta de textil, metal si ratan tehnic, acest fotoliu impresioneaza prin aspectul sau elegant si prin confortul pe care il ofera.

Materialul textil folosit pentru partea superioara este extrem de confortabil la atingere si durabil, asigurand astfel o utilizare indelungata fara a se deteriora. Metalul este folosit pentru sustinerea acestuia, fiind ales pentru robustetea si siguranta pe care o ofera, in timp ce ratanul tehnic este utilizat pentru a oferi un aspect modern si placut ochiului.

Culoarea crem a fotoliului ofera o atmosfera calda si primitoare, iar maroul reprezinta o alegere eleganta si sofisticata. Dimensiunile fotoliului sunt de 124x74x118 cm, iar inaltimea cadrului este de 195 cm, oferind astfel spatiu suficient pentru o pozitie confortabila de relaxare. Diametrul suportului pentru picioare este de 105 cm, asigurand stabilitatea si siguranta utilizatorului.

Cum sa alegi lustra potrivita pentru casa ta de la AM SI EU

Latimea fotoliului este de 104 cm, iar latimea sezutului pe perna este de 60 cm, oferind astfel suficient spatiu pentru o pozitie confortabila. Latimea cotierei cu perna este de 20 cm, oferind astfel un sprijin adecvat pentru bratele utilizatorului. Greutatea maxima suportata este de 120 kg, fiind astfel adecvat pentru majoritatea utilizatorilor.

In concluzie, fotoliul suspendabil NOELA NEW este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa se bucure de un moment de relaxare intr-un fotoliu confortabil si modern. Cu o combinatie perfecta de textil, metal si ratan tehnic, acesta impresioneaza prin aspectul sau elegant si prin confortul pe care il ofera. Cu dimensiuni adecvate si o greutate maxima suportata de 120 kg, fotoliul suspendabil NOELA NEW este o investitie durabila si adecvata pentru orice locuinta moderna.

Site-ul amsieu.ro ofera o gama larga de scaune si fotolii suspendate precum si multe alte articole in categoria Mobilier gradina si terasa. Arunca o privire peste acestea si alege unul care se potriveste cu nevoile si preferintele tale.

Pentru ultimele noutati, urmareste pagina de Facebook AM SI EU.

Suntem prezenti si pe Instagram cu AM SI EU.

Ne gasesti si pe canalul nostru de YouTube AM SI EU.

Vezi produsele din categorie

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *