Flori si plante artificiale – Creeaza un colt verde în casa ta cu ajutorul florilor si plantelor artificiale

Articol blog Flori si plante artificiale amsieu.ro AM SI EU

Flori si plante artificiale

Verdeata de acasa invioreaza aranjamentele si introduce un element de prospetime. Cu toate acestea, problema este ca plantele vii trebuie sa aiba conditii specifice pentru a rezista si a creste. Ar trebui sa se acorde multa atentie si timp si sa nu uiti despre udarea si fertilizarea regulata. Cu toate acestea, daca nu ai timp sau un minim de cunostinte, poti introduce flori artificiale in interioarele tale.
Caci plantele artificiale realizate cu atentie la detalii le imita perfect pe cele naturale. De asemenea, poti folosi flori artificiale pentru a crea piese centrale atemporale, de exemplu pentru sarbatori – vor arata la fel de bine, dar vor rezista mai mult de cateva zile. Poate chiar mai multe sezoane!
Plante artificiale – convinge-te de ele!

Flori si plante artificiale

Multi oameni evita florile artificiale crezand ca arata ieftin si inestetic. Totusi, vremurile se schimba, la fel si accesoriile de interior – in zilele noastre poti obtine plante artificiale care imita perfect frunzele naturale si florilor unor specii populare, precum o orhidee artificiala sau un trandafir artificial. Cu toate acestea, sunt mult mai practice, deoarece nu necesita conditii speciale (nu conteaza daca le asezi pe un pervaz insorit sau umbrit) si nici udare regulata.
Plantele artificiale din magazinul AM SI EU vin in multe forme diferite – unele intr-un ghiveci, asa cum este un lamai artificial sau un bananier artificial, iar altele ca flori taiate sau un bambus artificial, pe care le poti aranja intr-o vaza. Deoarece florile artificiale sunt facute din plastic, nu se tem de umiditate si poti face fata depunerii prafului cu o carpa umeda.
Intr-un ghiveci sau intr-o vaza – idei pentru plante artificiale

Flori si plante artificiale

Cu ajutorul florilor artificiale, poti introduce plante in fiecare colt al sufrageriei tale, precum si in dormitor…sau chiar in baie. Plante artificiale mari, precum un bananier artificial, pot fi asezate in colturile camerei – pentru a umple golurile din decor si a insufleti aranjamentul cu verdeata. Nimic nu sta in calea achizitionarii unui ghiveci decorativ si a unor flori si plante artificiale si a crearii unei combinatii interesante care sa sublinieze consistenta decorului.
Florile artificiale taiate in vaze elegante vor arata bine. Cu ajutorul produselor disponibile in magazin, poti crea compozitii colorate combinand flori pastelate si frunze verzi – datorita acestui lucru, vrei crea un buchet flori artificiale care va arata natural.
Pereti despartitori verzi – foloseste flori artificiale
Pentru noile tendinte de design interior, unde se foloseste o ghirlanda iedera artificiala si verdeata acasa, cererea de flori artificiale a crescut – la urma urmei, acestea pot inlocui cu succes plantele vii si poti crea cu ele chiar si o gradina verticala artificiala. Exista, de asemenea, aranjamente in care verdele nu este doar un decor, ci joaca si un rol util – de exemplu, rafturi umplute cu plante artificiale creeaza un perete plante artificiale despartitor interesant, care insufleteste decorul cu culori proaspete.
In magazinul AM SI EU vei gasi plante artificiale care vor sublinia caracterul confortabil al sufrageriei tale. Iar daca plantele si florile naturale nu sunt pentru tine, asta este ceea ce ai nevoie!

Pentru ultimele noutati, urmareste pagina de Facebook AM SI EU.

Suntem prezenti si pe Instagram cu AM SI EU.

Ne gasesti si pe canalul nostru de YouTube AM SI EU.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *