Distractie pe cinste vara in gradina – activitati pentru copii, cu jucarii fel de fel

Jucarii de exterior si casute gradina amsieu.ro AM SI EU

Copiii sunt un izvor nesecat de energie si entuziasm. Gasesc mereu ceva de facut, mai ales cand se plictisesc. Nu ii lasa insa sa improvizeze jucarii din lucrurile tale. Bun venit in acest magazin de jucarii de unde sa va inspirati si de unde sa cumparati jucarii fel de fel. Cat vara este cu timp prielnic, ne oprim la jucariile specifice outdoor, ideale pentru gradina.

# Casute de gradina

Copiii adora ideea de a se juca intr-un spatiu special amenajat pentru varsta lor. Iar aceste casute de gradina sunt perfecte. Alege o casuta cu pridvor, o alegere din randul celor clasice sau alege casuta cu platforma si tobogan. Aici copiii pot initia tot felul de jocuri si pot pune in scena aventuri nenumarate.

Casuta de gradina este constructie solida, fixa si stabila si sigura pentru copii de toate varstele. Ai descoperit gama noastra de casute de gradina?

# Nelipsitul leagan

Acesta ne aduce aminte mereu de copilarie, de joaca, de timp frumos. Leganatul sa stiti ca nu este numai pentru copii!

In decorul gradinii voastre ar fi bine sa existe si un leagan iar in gama noastra de jucarii exterior veti gasi si astfel de variante de jucarii. Leaganul de exterior este de regula cel din plastic, cu lant sau in orice caz nu materiale textile, mai usor afectate de intemperii. In functie de categoria de varsta a grupului de copii care se va desfasura cu toate fortele in acest spatiu de joaca, alegeti leaganul flexibil sau cel din plastic, cu protectie.

# Biciclete copii si trotinete cu sezut

Miscararea in aer liber, este foarte importanta pentru orice copil. Bun venit la AM SI EU. Universul copiilor este aici. Copilul tau se poate bucura de o bicicleta copii tematica sau o trotineta 2 in 1 transformabila. Iti garanta ca timpul petrecut afara o sa creasca semnficativ. Nu uita de casca de protectie! Supriza o sa fie uriasa pentru orice copil, cand o sa vada trotineta cu sezut in culoarea lui preferata.

# Set escalada

O plasa de catarat ii va da ocazia unui copil sa initieze tot felul de jocuri, poate chiar si intreceri. Il va mentine activ si il va stimula sa faca mai mult sport. Din aceeasi serie este si setul de escalada 5 culori.

Alte idei si accesorii

Sunt multe jucarii cu care copiii pot crea magie si pot petrece ore bune intr-un ritm placut. Nu uitati de mingi colorate sau de un zmeu. Zilele in care bate vantul nu trebuie sa fie triste pentru ca timpul de joaca este mai scurt. Iata o idee buna de a continua jocul la exterior. Balansoare sau centre de joaca pot fi de asemenea idei bune.

Acum ca v-am inspirat cu cateva idei despre timpul de joaca afara, va asteptam in pagina noastra pentru cumparaturi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *