Ce alegem pentru florile noastre? Vazele din sticla transparenta sau ceramica?

Ce alegem pentru flori noastre? Vazele din sticla transparenta sau ceramica?

Ce alegem pentru florile noastre? Vazele din sticla transparenta sau ceramica?

Cand vine vorba de alegerea vazelor pentru flori, sunt multe variante de luat in considerare. Insa doua tipuri de vase care ies in evidenta prin eleganta si versatilitate sunt cele din sticla transparenta si cele din ceramica.

Vazele din sticla transparenta sunt preferate de multe ori pentru ca permit privirea clara a florilor si a apei din interior, ceea ce le face ideale pentru buchete mari sau aranjamente florale cu o varietate de culori. De asemenea, sticla transparenta poate fi combinata cu orice tip de decor si se poate potrivi cu usurinta intr-un stil modern sau clasic.

Pe de alta parte, vazele din ceramica sunt foarte apreciate pentru textura si modelul lor, oferind o gama larga de culori si forme care se potrivesc cu diverse stiluri de amenajare interioara. Acestea sunt ideale pentru a gazdui plante mici sau pentru a crea aranjamente florale deosebite.

Ce alegem pentru florile noastre? Vazele din sticla transparenta sau ceramica?

In plus, vaza ceramica poate fi decorata cu modelul preferat sau cu diferite tipuri de texturi, pentru a adauga un plus de personalitate si originalitate decorului. Aceasta poate fi amplasata cu usurinta pe rafturi, comode sau pe masute de cafea, pentru a oferi un accent placut si cald in camera ta.

Indiferent de tipul de vaza ales, este important sa tinem cont de dimensiunea si forma acesteia, pentru a se potrivi cu marimea buchetului sau a aranjamentului floral. In plus, trebuie sa ne asiguram ca vasele sunt suficient de solide si stabile pentru a gazdui florile fara a se rasturna.

Atat o vaza sticla transparenta, cat si una din ceramica sau chiar o vaza din portelan reprezinta alegeri excelente pentru a gazdui florile si a adauga un plus de frumusete si personalitate in decorul casei tale. Este important sa alegem o vaza care sa se potriveasca cu stilul nostru si sa avem in vedere dimensiunea si forma acesteia pentru a obtine un aspect armonios si elegant.

Pentru ultimele noutati, urmareste pagina de Facebook AM SI EU.

Suntem prezenti si pe Instagram cu AM SI EU.

Ne gasesti si pe canalul nostru de YouTube AM SI EU.