Red Concept - Proiectare, Constructie, Mobilare

Suntem Roxana, Emilian si Daniela – profesionisti cu experienta in constructii si amenajari interioare. De-a lungul anilor am construit relatii puternice cu furnizori si colaboratori cu experienta si am gestionat situatii multiple, in diverse stadii ale proiectelor noastre. Am invatat ca simplificarea procesului in constructii si amenajari depinde de o buna organizare a echipelor implicate.

Intra pe site-ul partenerului

Cateva din proiectele noastre finalizate

Design Interior Bucuresti si Design Interior Brasov. AM SI EU recomanda Miso Architects.

Red Concept - Proiectare, Constructie, Mobilare

Misiunea Red Concept

Ne-am format convingerea ca printr-o viziune comuna si coordonarea echipelor de proiectare, constructie dar si amenajare interioara putem realiza proiecte fluente, fara modificari pe parcurs, fara costuri suplimentare si la un termen rezonabil.

In 2022 ne-am unit fortele pentru a deservi o cerere adresata tot mai des de clienti: un pachet complet de servicii, care sa ii scuteasca de grijile si problemele care se pot ivi in fiecare etapa de planificare, edificare si amenajare a unui proiect imobiliar. Impreuna am fondat mix-ul RED Concept – un concept unic, prin care ne dorim sa aducem inovatie, unicitate si functionalitate in toate proiectele noastre.

Red Concept - Proiectare, Constructie, Mobilare amsieu.ro

contact

2 Tel: 0731 092 133
1 Mail: contact@redconcept.ro
3Dumbravita, Timis – Str. Petofi Sandor, Nr. 25

www.redconcept.ro