Afisez 1 - 48 din 331 de rezultate

SALTELE SI HUSE SALTEA

Saltele si Huse saltea este categoria care iti aduce confortul desavarsit. Saltele din spuma poliuretanica si saltele cu spuma memory. Alege o saltea cu memorie sau o saltea ortopedica fabricata in Romania. Tot aici gasesti un topper saltea, topper memorie, o husa de saltea, o protectie saltea sau o suprasaltea.

AM SI EU SALTELE SI HUSE SALTEA

Salteaua trebuie sa fie cel mai important obiect de mobilier din dormitor. Un reprezentant AM SI EU te poate ajuta sa faci alegerea potrivita pentru tine.

Categorii Saltele si huse salteaProduse SALTELE SI HUSE SALTEA


SALTELE SI HUSE SALTEA

Ai un hotel sau o pensiune? Asta e categoria de care ai cea mai mare nevoie! La AM SI EU poti sa gasesti saltele HoReCa, toppere, saltele superioare, si saltele hotel de cea mai buna calitate. Avem si saltele fabricate in Romania, cu pana la 10 ani Garantie, saltele cu husa detasabila. Pentru hotel sau pensiune avem si protectii saltea impermeabile. Asa ca alege o saltea cu spuma cu memorie, o saltea latex, un topper, o protectie saltea sau o husa impermeabila saltea si comanda simplu si rapid.

Mai nou, acum poti sa cumperi saltea in rate. Chiar si pentru toppere poti sa alegi plata in rate. Asa ca nu mai sta pe ganduri si alege o saltea latex, o saltea cu arcuri sau o saltea memory si comanda simplu si rapid.